Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Purina ONE - razveselite vašu mačku posebnim poklonom

None Foto: Purina 4

Purina ONE asortiman tako se sastoji od hrane namijenjene mladim i odraslim mačkama te steriliziranim mačkama i onima koje imaju osjetljiv probavni sustav

Predblagdansko vrijeme darivanja idealan je trenutak da svoju mačku razveselite posebnim poklonom ispod bora – Purina ONE hranom za mačke.

Tijekom života prehrambene navike mačke se mijenjaju prema njenom životnom stilu i starosti pa je iznimno važno brinuti o njenim potrebama i osigurati joj prikladnu prehranu. 

Zato je Purina ONE asortiman proizvoda posebno formuliran od strane nutricionista i veterinara, kako bi vlasnicima pružio potrebnu podršku u brizi za mačku tijekom cijelog života. 

Purina ONE asortiman tako se sastoji od hrane namijenjene mladim i odraslim mačkama te steriliziranim mačkama i onima koje imaju osjetljiv probavni sustav. 

 Riječ je o hrani za mačke koja sadrži ACTILEA® formulu, jedinstvenu formulu osmišljenu kako bi pomogla ojačati prirodnu obranu mačke i pozitivno utjecala na njeno zdravlje

Na taj je način vlasnicima omogućeno da uživaju u vidljivo izvrsnom stanju svoje voljene mačke, istovremeno znajući da se ona i iznutra dobro osjeća. 

Zato je Purina ONE hrana za mačke odlična novogodišnja odluka čiji su rezultati stvarno vidljivi jer koji god proizvod iz ove linije odabrali, zasigurno ćete mački osigurati ukusan, nutritivno napredan, uravnotežen i potpun obrok.

Više informacija dostupno je na: www.purinaone.com.hr

Komentiraj, znaš da želiš!