Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šokantno: Ova bull terijerka iz Zagreba žrtva je zlostavljanja!

Komentari (8)
 • prvo to je kuja pitbulla, drugo , iz kojeg fuc**ng razloga je vracena vlasnici?

  30. 7. 2013,   19:34
 • Molim institucije da ovu kujicu oslobode njezine vlasnice.! Sramotno,jadno i tužno do boli.! Kakva je to osoba bez srca i duše.! Užas.

  30. 7. 2013,   18:30
 • tomi07:@ Isto pitanje i ja sebi postavljam,zar je moguće da je vraćena vlasnici,ja to ne razumijem.Žao mi je psa.1

  30. 7. 2013,   22:03
 • Na taj način tretirati psa a pogotovo starog je dokaz da je osoba dno dna. Da joj je davala koricu hljeba svako drugi dan bolje bi izgledala. Sad kad joj je vraćena nemam nikakve nade za njen spas imajući u vidu koliko su nadležne institucije poletne da brzo reagiraju. Jadna izgleda joj suđeno da pod stare dane umre od gladi.

  31. 7. 2013,   06:21
 • ovo nije bull teriere,dragi poznavatelji pasmina. A djelatnici iz Skloništa za životinje iz Pokupskog Cerja su jadni i glupi što su ovakvog psa vratili vlasnici....

  31. 7. 2013,   12:17
 • Ovo se čini kao kujica pitbull terijera, ali uopće nije važna pasmina, nego je važan slučaj da je pas, iako vidljivo zlostavljan; vraćen vlasnici. Ovdje su zakazale institucije i zakon je često nedorečen i nejasan. Mislim da psa oduzimaju samo ako je policijska pratnja uključena, ali nisam sigurna u to. Ne znam u kojim slučajevima se događa da sklonište oduzme psa vlasniku, ali ovdje su morali, vjerojatno zbog takvog zakona i birokracije po kojoj smo poznati; vratiti psa vlasniku. Mada mi nije jasno zašto je pas vraćen vlasniku kad je vidljivo zlostavljanje? Iz priloženog članka se vidi da su slučaj prijavili građani, te da su djelatnici Skloništa pokupili psa, dali mu terapiju i preko čipa locirali vlasnicu koja se nije htjela javiti na telefon. Jasan dokaz da ju nije bilo briga za psa. Ustanovilo se da pas nije cijepljen protiv bjesnoće. Također, da su djelatnici Skloništa odbili vratiti psa, onda bi vlasnica podigla tužbu protiv njih i naravno sebe prozvala žrtvom kojoj su psa oduzeli i ne žele ga vratit. Takvi slučajevi su poznati i to tako biva. Vlasnica se pravda da joj je pas pobjegao iz boksa. Halo?! I da je pobjegao, onda bi taj pas morao lutati više od 2 mjeseca da bi opravdao ovakvu mršavost. Tako da joj ta priča ne drži vodu, ali smatram da Sklonište psa nije trebalo vratit, jer vlasnica psa nije cijepila 3 godine, i to je kažnjivo. Toj vlasnici odvalit kaznu za necijepljenje psa, kaznu za zlostavljanje, kaznu za to što su djelatnici Skloništa izašli na teren, račun veterinara koji je psa pregledao i zabranit joj da više ikad ima psa. Kada će institucije reagirati? Toliko o tome da je djelatnicima koji rade u institucijama koje se brinu životinja, stalo do životinja. Mene zanima šta sad čekaju veterinarski inspektori. Kakvu brigu o životinjama po

  31. 7. 2013,   14:17
 • Pa da je i pekinezer, kakve to veze ima. Jel vidite na sta lici to siroce!? Policija je trebala izac i oduzet psa. Zenska ga sad moze i ubit i nema dokaza.I ja pokusala kod vet inspektora prijavit zlostavljanje, pa su mi se smijali. Uzas! Ja bi nju tako izgladnila. 11 god? Tolko trpi. Zasto je netko nije uzeo i zbrinuo? Smilovao se jadnici. Kakav to covjek moras biti da mozes gledat zivo bice da tako pati? Uzas! I onda se netko cudi sto su mi vise puta draze zivotinje od ljudi.

  1. 8. 2013,   13:28
 • Jadan pas,ali isto mislim da nije bull terijer!

  30. 7. 2013,   19:31