Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zlostavljanje životinja: Vlasnik ovog psa primjereno kažnjen

None Foto: Lifewithdogs.tv 2

Pod optužbom da je zlostavljao i izgladnjivao svog ljubimca vlasnika psa s fotografije sud je kaznio s 515 eura i doživotnom zabranom posjedovanja i rada sa životinjama

Norman Lowson iz Škotske koji je zlostavljao i izgladnjivao svog psa, četverogodišnjeg pit bulla kažnjen je s 515 eura te mu je doživotno zabranjeno posjedovanje životinja kao kućnih ljubimaca, ali i pružanja bilo kakvih usluga vezanih uz životinje.

- Kada smo u ožujku posjetili kuću optuženika pronašli smo Kieru u vrlo lošem stanju.  Vidjela joj se rebra, kosti zdjelice, a i glava joj je bila puno veća u odnosu na ostatak tijela – izjavio je za lifewithdogs.tv, Louise Seddon inspektor SPCA koji je sudjelovao u akciji spašavanja ovog psa. 

Kaznu je ocijenio primjerenom jer  je vlasnik psa dokazao da nije sposoban svom ljubimcu pružiti najosnovnije što psu treba.

 Srećom, Kiera se potpuno oporavila i udomljena u obitelj koja joj daje puno ljubavi.

Komentari (2)
  • Što reći osim da lik nije normalan,trebalo bi njega izgladnjivati do kraja života.Sva je sreća u nesreći ovog psa da sada ima obitelj koja ga neće zlostavljati.Također drago mi je da ne može više do kraja života imati životinje,sramotno od ljudske vrste.

    2. 12. 2013,   14:44
  • pa kaznjen jest al sto je 500eura NISTA i on ce to ponovo da uradi da je kaznjen sa 20,000 eura i 2 godine zatvora to bi bila kazna ovak oje ovo nista slicno kao i kod nasih sudova parsto kunica i teraj dalje ,,moja Una zivi bolje od mene uvjek joj je padela puna hrane ,nevjerujuemmu teoriju 2 put na dan obrok i nista izmedu toga ni ja tako nejedem pa nece ni moji ljubimci ,,,trebalo je referendum o ovakvim problemima provest a ne o onoj besmislici sto je markicka smislila

    3. 12. 2013,   23:09