Obavijesti

Ljubimci

Komentari 7

Zvijer godine Tibo napuštenim psima donirao 370 kg hrane!

Zvijer godine Tibo napuštenim psima donirao 370 kg hrane!
24

U društvu Tibinih vlasnika Ane i Gorana Mrvelja posjetili smo Azil Dubravica o čijim psima i mačkama skrbi Udruga za zaštitu životinja Zaprešić i donirali hranu za pse

VIDEO

Tibo, engleski buldog koji je u nagradnom natječaju za Zvijer godine u organizaciji portala ljubimci.24sata.hr i Zvjerinjaka osvojio prvo mjesto svoju vrijednu nagradu ( godišnja zaliha hrane) odlučio je donirati onima kojima je to najpotrebnije – napuštenim psima.

Donirajte hranu i opremu

Tim povodom u društvu Tibinih vlasnika Ane i Gorana Mrvelja posjetili smo Azil Dubravica o čijim psima i mačkama skrbi Udruga za zaštitu životinja Zaprešić i donirali oko 370 kilograma Darling  hrane za pse koju je osigurala tvrtka Nestle, sponzor glavne nagrade natječaja za Zvijer godine.

Alexandra Ivanov, predsjednica Udruge zahvalila se na donaciji koja će psima u Azilu pomoći da desetak dana imaju što za jesti. 

 Budući da Udruga na čijem je čelu skrbi o 200 – injak pasa i 30-ak mačaka sve koji mogu pozvala je da doniraju hranu za pse i mačke, sredstva protiv buha i krpelja, posude za hranu i vodu, igračke i ostalu opremu.

Portal ljubimci.24sata.hr pomaže životinjama

 Dobrodošli su i volonteri koji svoje vrijeme žele posvetiti životinjama kojima je potrebna pomoć.

U galeriji iznad članka možete vidjeti samo dio pasa i mačaka koje traže novi dom.

Više informacija možete saznati na web stranicama Udruge ili na njihovoj Facebook stranici.

Ovim putem zahvaljujemo se Zvjerinjaku kao partneru u organizaciji natječaja, tvrtki Nestle koja je osigurala hranu te Tibi, Ani i Goranu koji su istu donirali. 

Portal ljubimci.24sata.hr nastavit će s akcijama kojima je cilj pomagati napuštenim životinjama. Ovim putem pozivamo vas da posjetite rubriku Udomi me. Udomite psa ili mačku!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode