Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zvijer godine Tibo napuštenim psima donirao 370 kg hrane!

None Foto: PIXSELL 24

U društvu Tibinih vlasnika Ane i Gorana Mrvelja posjetili smo Azil Dubravica o čijim psima i mačkama skrbi Udruga za zaštitu životinja Zaprešić i donirali hranu za pse

Tibo, engleski buldog koji je u nagradnom natječaju za Zvijer godine u organizaciji portala ljubimci.24sata.hr i Zvjerinjaka osvojio prvo mjesto svoju vrijednu nagradu ( godišnja zaliha hrane) odlučio je donirati onima kojima je to najpotrebnije – napuštenim psima.

Donirajte hranu i opremu

Tim povodom u društvu Tibinih vlasnika Ane i Gorana Mrvelja posjetili smo Azil Dubravica o čijim psima i mačkama skrbi Udruga za zaštitu životinja Zaprešić i donirali oko 370 kilograma Darling  hrane za pse koju je osigurala tvrtka Nestle, sponzor glavne nagrade natječaja za Zvijer godine.

Alexandra Ivanov, predsjednica Udruge zahvalila se na donaciji koja će psima u Azilu pomoći da desetak dana imaju što za jesti. 

 Budući da Udruga na čijem je čelu skrbi o 200 – injak pasa i 30-ak mačaka sve koji mogu pozvala je da doniraju hranu za pse i mačke, sredstva protiv buha i krpelja, posude za hranu i vodu, igračke i ostalu opremu.

Portal ljubimci.24sata.hr pomaže životinjama

 Dobrodošli su i volonteri koji svoje vrijeme žele posvetiti životinjama kojima je potrebna pomoć.

U galeriji iznad članka možete vidjeti samo dio pasa i mačaka koje traže novi dom.

Više informacija možete saznati na web stranicama Udruge ili na njihovoj Facebook stranici.

Ovim putem zahvaljujemo se Zvjerinjaku kao partneru u organizaciji natječaja, tvrtki Nestle koja je osigurala hranu te Tibi, Ani i Goranu koji su istu donirali. 

Portal ljubimci.24sata.hr nastavit će s akcijama kojima je cilj pomagati napuštenim životinjama. Ovim putem pozivamo vas da posjetite rubriku Udomi me. Udomite psa ili mačku!

Komentari (7)
  • draga Slavice ,zao mi je sto komentiras nesto o cemu nemas pojma ...prica je pocela tako da je od pocetka ,znaci od kad smo sliku poslali za natjecaj , cilj bio donirati hranu koja je btw. pro plan super premium hrana koju nas pas moze jesti a i mogla se je zamijeniti za hranu koju on konzumira ,ili prodati. pa sad ti malo bolje razmisli o tome dali je to " neka gesta" bila ??!!! daj sapu !!!!! :) pozz

    11. 7. 2013,   10:58
  • a zasto u svemu traziti Slavice lose strane...valjda su na samon pocetku znali da njihov pas to ne jede....ko da je i vazno glavno da gladne duse su se nahranile a postali smo krajnje zajedljivi na sve...mrvica je bolja nego nista i po meni nije neki komentar pogotov ako volis bestijice.....nek je hrana otisla onima koji je tribaju ...ostalo nevazno!!! Po meni....pozdrav za sve

    11. 7. 2013,   08:51
  • Slavice, cijena te hrane 25 kn/kg, matematika je vrlo jednostavna kao i izbor sta se je sve moglo sa tom hranom, nemoj bit jalna i zajedljiva kravetina, ovo su lijepi trenuci i hvale vrijedne geste.. !! Lp.

    11. 7. 2013,   11:17