Obavijesti

Machopapučar: Kristalna šlapa otišla u Pulu

Machopapučar: Kristalna šlapa otišla u Pulu
4

U subotu je u Avenue Mallu održano finalno natjecanje prvog svjetskog dvoboja muškarca u kućanskim poslovima Machopapučar

U subotu je u Avenue Mallu Zagreb održano finalno natjecanje prvog svjetskog dvoboja muškarca u kućanskim poslovima Machopapučar. Svoje znanje i okretnost kada je riječ o čišćenju, skidanju mrlja, usisavanju, pranju i kuhanju odmjerila su četiri kandidata koji su se prethodnih subota u izločnim natjecanjima pokazali najboljima.

U oštroj borbi, glačalo o glačalo i krpa o krpu, našli su se Siniša Bobić iz Zagreba, Laurent Sessa Francuz iz Splita, Marijan Kojić iz Osijeka te Nenad Patrun iz Pule.

O pobjedniku su zaista odlučivale nijanse, pa je tako u završnom obračunu viceprvak Siniša savršeno zamijenio gumu u gaćama za razliku od svog protivnika Nenada, no to mu nije bilo dovoljno da pobjedi svestranog Puležana koji je besprijekorno odradio sve ostale discipline.

Nenad, Machopapučar 2011. za svoju suprugu i njenu najbolju frendicu ili punicu osvojio je sedmodnevno putovanje u Tursku regiju Antalyu koju su osigurali ovogodišnji organizatori Machopapučara, 24sata i Soundset radijska mreža. No, da ne bi bio usamljen i besposlen u sedmodnevnoj idili, društvo će mu raditi godišnja zaliha sredstava za pranje i čiščenje koju je darovao Ariel professional, komplet kućanskih uređaja koji su osigurali Electrolux i Elipso, a kulinarsko umijeće će moći izbrusiti uz poklon paket Fant dodataka jelima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trojicu ostalih natjecatelja utješit će također vrijedni darovi pokrovitelja, no sigurni smo da će ženice ljute zbog njihvog neuspjeha najbolje umiriti odlaskom u zajednički shopping u dm i nošenjem vrećica po Avenue Mallu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer