Obavijesti

Majoneza, ajvar i kečap – trio gušt za odličan roštilj

Majoneza, ajvar i kečap – trio gušt za odličan roštilj
1

Dodaci koji žare i pale nove su zvijezde roštilja. I vrapci na grani znaju kako neizostavnu sastavnicu svakoga uspjelog i neodoljivog roštilja čini – dobro društvo.

A dok roštilj-majstora bodre, zadirkuju i društvo mu prave obitelj, rodbina, kolege i prijatelji, najbolje društvo mesu koje se roštilja predstavljaju – kvalitetni umaci. A među umacima za roštilj najdinamičniji dvojac upravo su majoneza i kečap, koji u kombinaciji s rustikalnijim rođakom ajvarom u ulozi kormilara čine pobjednički roštiljski „trio gušt.

Namaz, salata ili „alfa i omega“ svake prave zimnice? Svaki iskusni roštilj majstor zna da nema dobrog roštilja bez pravog, ukusnog ajvara. Zvijezdin ajvar, pripravljen u skladu s klasičnim receptom tradicionalne kuhinje, dovoljno je blag da zadovoljava ukuse najšireg kruga potrošača.  

Uz osnovne sastojke, crvenu papriku, plavi patlidžan, ulje i ocat, sadrži i manje količine feferona i češnjaka, baš koliko je potrebno za blagu pikantnost koju će ekipa s roštilja znati cijeniti. Blago upržen Zvijezdin ajvar odlikuje ukusna struktura koja će svaki komad mesa s roštilja učiniti sočnijim. Pogodan je i za vegetarijance, jer povrću s roštilja ne samo da daje dodatnu aromu, nego svojim biljnim masnoćama otapa vitamine i pigmente korisne za zdravlje. Ljubitelji roštilja koji požele Zvijezdin blagi ajvar učiniti ljućim jednostavno ubace ljute feferone uz koje će ajvar žariti i paliti!

MN: Čili majoneza za meso

Zvijezdina bogata paleta majoneza sadrži i dvije varijante koje odlično idu uz meso s roštilja. Ljubitelji pikantnijeg okusa zasigurno će odabrati Zvijezdinu čili majonezu,obogaćenu okusom čili paprike, koja predstavlja izvrsan prilog uz osnovu svakog roštilja – meso.

Poklonicima nešto tradicionalnijeg, no podjednako aromatičnog okusa na raspolaganju je, pak, majoneza sa češnjakom, koja je osim uz meso i povrće sa žara idealan dodatak i salatama – popratnom, no itekako dobrodošlom dijelu roštiljskog doživljaja.

MN: Grill kečap  

Koji spaja dobro poznati okus klasičnog kečapa s aromom žara s roštilja.

Jedna od velikih zvijezda roštilja je i hamburger, delicija od mljevenog mesa koja posljednjih godina ubrzano grabi stazama stare slave i stječe širok krug novih poklonika. Umak koji nas neizostavno asocira na cjeloviti „hambi“ doživljaj svakako je – kečap. Premda će hamburgerima izvrsno pristajati svih šest varijanti kečapa iz Zvijezdine ponude, idealan izbor za roštiljanje upravo je Zvijezda Grill ketchup, koji spaja dobro poznati okus klasičnog kečapa s aromom žara s roštilja. Tim će rustikalnim „šmekom“ – nema sumnje – i vaše hamburgere s roštilja učiniti još primamljivijima. Stoga ih na roštiljanje ponesite sve, jer vaša gladna ekipa neće moći odoljeti ovoj dobitnoj kombinaciji.

A koji je vaš omiljeni umak za opušten vikend roštilj?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!