Obavijesti

MeanIT - predstavljen novi IT brand na hrvatskom tržištu

MeanIT - predstavljen novi IT brand na hrvatskom tržištu
19

MeanIT® je novoosnovani brand na hrvatskom tržištu i u tijeku protekle godine kupcima je pripremio 40-ak novih proizvoda iz područja IT uređaja, gadgeta i dodatne opreme

Pažljivom selekcijom ponude, MeanIT® posebnu pažnju poklanja proizvodima koji svojom univerzalnošću olakšavaju korisnicima upotrebu IT uređaja te im se nalaze pri ruci u svakodnevnim poslovima, na putovanju ili u tijeku rekreacije i zabave.

U suvremeno doba, kada svakodnevni elektronski uređaji postaju nužnost, značajno je na jednom mjestu imati univerzalne punjače, automobilske punjače i odgovarajuće priključke koji omogućavaju USB punjenje i prijenos podataka – bilo da je riječ o novoj generaciji smartphone ili iPhone uređaja – te odgovarajuće nastavke za različite tipove utičnica u stranim zemljama. 

Jednako tako, vrlo su praktični posebno dizajnirani držači mobilnih uređaja i navigacije za automobil, koji su novost na hrvatskom tržištu i čvrsto prijanjaju na staklo i na gotovo sve druge površine, zatim mobiteli koji istovremeno koriste dvije SIM kartice za različite mreže ili univerzalne torbice koje personaliziraju uređaje i čuvaju ih od oštećenja. Poseban doprinos sigurnosti u vožnji su nove Bluetooth slušalice, koje oslobađaju ruke i istovremeno služe za slušanje glazbe u stereo tehnici, zatim USB priključci i slušalice s plosnatim kabelima koji se ne zapliću te mini zvučnici s rezonantnom membranom za izuzetnu dubinu i prostornost zvuka.

Naravno, u ponudi je i memorija za sve uređaje koji koriste SD i micro SD kartice, a za sportaše i rekreativce sportska kamera koja se nosi na tijelu s posebnim kućištem za podvodno snimanje do 30 m, a koja u punoj HD rezoluciji brine da nezaboravni doživljaji na skijanju, ronjenju ili čak u ekstremnim sportovima ostanu trajno zabilježeni.

Novost je i digitalna špijunka za ulazna vrata, diskretan i koristan dio opreme svakog kućanstva ili ureda, koji se montira na mjesto postojeće špijunke bez ikakvih dodatnih radova te omogućuje lagan pristup djeci i starijim osobama; mobitel s velikim tipkama i upotrebom dvije SIM kartice; ArmBand torbica s povezom za ruku za nošenje mobilnih uređaja tijekom sporta i rekreacije i mnogi drugi gadgeti.

Dolazi vrijeme darivanja, približavamo se zimskim blagdanima. Maštovita priprema poklona zasigurno će uključiti poneki koristan i povoljan MeanIT® proizvod, a možete prigodno razveseliti obitelj, prijatelje i poslovne partnere.

Šireći svoju ponudu, MeanIT® uskoro tržištu predstavlja i tablet uređaj Promise te smartphone uređaj iz iste serije, a osim zavidnih tehničkih specifikacija uređaji će se isticati i vrlo prihvatljivom cijenom –  baš kao, uostalom, i svi drugi gadgeti i i uređaji iz široke MeanIT® palete.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja