Obavijesti

Milka vas ohrabruje: pokažite nježnost na svakom koraku!

Milka vas ohrabruje: pokažite nježnost na svakom koraku!
3

Ljubičasti promo-timovi su prethodnih tjedana posjećivali kafiće i klubove i uz okus najfinije čokolade poticali posjetitelje da se usude poduzeti prvi korak i pokazati nježnost

Lijepa večer u gradskim kafićima, kao i uvijek vikendom, kada je na svakom uglu atmosfera gotovo blagdanska. Ipak, čini se da više nego ikada prije mladići i djevojke sjede odvojeno, svatko sa svojim društvom i svojim temama. Iako vlada mišljenje da se u noćnom provodu parovi najlakše upoznaju, slika na koju se sve češće može naići govori upravo suprotno. Čak i parovi, bilo vjenčani ili nevjenčani, zaboravljaju iskazati nježnost, a zapravo im je potrebno samo malo poticaja da svoje emocije probude i prijeđu na djela.

Vođena nebrojenim primjerima, Milka je došla na ideju kako da ovu sliku barem malo promijeni. Prethodnih tjedana, ljubičasti promo-timovi su posjećivali kafiće i klubove i uz okus najfinije čokolade pružali ono što je ljudima prijeko potrebno: malo poticaja i ohrabrenja da se usude napraviti prvi korak i pokazati nježnost. Nedavno su Milka promo-timovima u pomoć pritekli voditeljica Lorena Nosić i pjevač Luka Nižetić, koji su jednog petka poticali posjetitelje kluba Green Gold da se usude napraviti prvi korak. Veselu atmosferu i neke od najzanimljivijih prvih koraka Milka je podijelila i na svojoj Facebook stranici.

Kino projekcije bile su obogaćene poklon-čokoladama koje su Milka promo-timovi dijelili posjetiteljima, podsjećajući ih na to da je potrebno samo malo hrabrosti da bi iskazali ljubav svojoj boljoj polovici.

Ispred poslovnih zgrada, punih ljudi koji su zbog predanosti poslu možda zaboravili podijeliti trenutak nježnosti sa svojim voljenima, Milka timovi su dijelili čokolade, upućujući im poruku da se usude ponovno napraviti nešto nježno samo za dvoje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pomoću Milka čokolada s porukama nježnosti sklopljena su brojna poznanstva, a oni koji su već u paru potaknuti su da učine zajedničke trenutke još nježnijima. Sve novosti i druge zanimljivosti koje priprema Milka možete pratiti na službenoj Milka Facebook stranici i budite među prvima koji će o tome doznati nešto više.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer