Obavijesti

Mislite na sebe i osigurajte se za liječenje u klinikama

Mislite na sebe i osigurajte se za liječenje u klinikama
2

Svaki čitatelji 24sata stariji od 18 godina koji sklopi policu BEST DOCTORS PLUS dobiva na dar smartphone, a ponuda vrijedi do isteka zaliha. Osiguranici do 18 godina dobivaju na dar vaučer od 150 kuna za kupnju na mondo.hr

Bolesti srca i krvnih žila vodeći su uzrok smrtnosti u Hrvatskoj te uzrokuju više od polovice svih smrtnih slučajeva u Hrvatskoj. Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Hrvatskoj godišnje se pak registrira oko 25 tisuća novooboljelih osoba od karcinoma. Karcinomi su drugi najčešći uzrok smrtnosti u Hrvatskoj te je svaki četvrti smrtni slučaj posljedica karcinoma. Sve su to bolesti od kojih može oboljeti svatko od nas. Osigurajte se na vrijeme kako bi o vašem zdravlju brinuli najbolji svjetski stručnjaci. Vodeća hrvatska osiguravajuća tvrtka Croatia zdravstveno osiguranje odnedavno nudi jedinstvenu policu zdravstvenog osiguranja BEST DOCTORS PLUS za liječenje u najboljim svjetskim klinikama i dobivanje drugog mišljenja najboljih svjetskih liječnika.

Ukoliko vaše zdravstveno stanje zahtijeva liječenje, dobit ćete preporuku najbolje svjetske klinike gdje je moguće obaviti liječenje te omogućiti liječenje i to za:

- Liječenje karcinoma
- Zahvat premoštenja koronarnih koronarnih arterija
- Zamjenu ili rekonstrukciju srčanih zalistaka
- Neurokirurške zahvate
- Transplantacije organa

KAKO DO POLICE BEST DOCTORS PLUS

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

BEST DOCTORS PLUS namijenjen je svim dobnim skupinama, djeci od 31-og dana života i odraslima do 65. godine života na temelju ispunjenog zdravstvenog upitnika, bez dodatnih liječničkih pregleda. Promotivna mjesečna cijena za odrasle osobe je 99 kuna, za djecu 45 kuna, a do police možete na tri načina:

1. putem stranice www.czo.hr – dovoljno je upisati svoje podatke, u inbox vam stiže potvrda, a na kućnu adresu polica

2. pozivom na telefon 08005510

3. sklapanjem police s prodajnim agentom u svom domu ili u poslovnicama CZO/CO

Neke od vrhunskih svjetskih klinika u kojima se moguće liječiti ili dobiti drugo mišljenje po sklapanju police BEST DOCTORS PLUS:

· CEDARS-SINAI MEDICINSKI CENTAR: MULTIDISCIPLINARNA KLINIČKA I ZNANSTVENA USTANOVA SMJEŠTENA U LOS ANGELESU KOJA PREDSTAVLJA CENTAR IZVRSNOSTI S VIŠE OD 10.000 ZAPOSLENIKA OD KOJIH JE VIŠE OD 2.000 LIJEČNIKA RAZLIČITIH SPECIJALNOSTI.

· BRIGHAM AND WOMENS HOSPITAL: NAJVEĆA BOLNICA U LONGWOOD MEDICINSKOM KAMPUSU U BOSTONU. BOLNICA JE UJEDNO I DRUGA NAJVEĆA NASTAVNA BAZA HARVARD MEDICINSKOG FAKULTETA SA 793 BOLNIČKA KREVETA.

· MEĐUNARODNI INSTITUT ZA NEUROZNANOSTI U HANNOVERU:

PRUŽA ZDRAVSTVENU ZAŠTITU ZA CIJELI NIZ BOLESTI POVEZANIH SA ŽIVČANIM SUSTAVOM S VRHUNSKIM LIJEČNICIMA I NAJBOLJOM MEDICINSKOM TEHNOLOGIJOM U SVIJETU.

· THE ROYAL HOSPITAL OF LONDON: OSNOVANA JE 1740. GODINE, A NOVA ZGRADA BOLNICE OTVORENA JE 2012. GODINE I PREDSTAVLJA NAJVEĆU SAMOSTOJEĆU BOLNIČKU ZGRADU U EUROPI. U SASTAVU BOLNICE NALAZI SE JEDNA OD NAJVEĆIH EUROPSKIH DJEČIJIH KLINIKA. U BOLNICI SE NALAZI 727 BOLNIČKIH KREVETA I UKUPNO 26 OPERACIJSKIH SALA, A BOLNICA JE NAJVEĆI TRAUMA CENTAR U VELKOJ BRITANIJI.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a