Obavijesti

Moreplovci jedva dočekali Petrolovo gorivo Q Max

Moreplovci jedva dočekali Petrolovo gorivo Q Max
5

Potaknuti povjerenjem i vjernosti koja se očituje u stalnom rastu broja kupaca, u Petrolu su vas ove godine odlučili pratiti i na more!

Za sve vas koji obožavate more, sportove na moru i plovidbu na moru, ozbiljne nautičare ili jednostavno amatere u potrazi za zabavom, otvorene su prve dvije Petrolove marinske benzinske postaje – u prekrasnoj marini Tribunj kraj Vodica i u primoštenskoj marini Kremik.

U ponudi novih Petrolovih marinskih postaja su naravno i Petrolova vrhunska iznadprosječna goriva nove generacije Q Max koja po svojim specifikacijama nadilaze aktualne europske standarde. Najnovija generacija višenamjenskih aditiva koji se koriste u našim Q Max gorivima omogućuje veću učinkovitost i zaštitu motora, uz istovremeno poboljšanje ekonomičnosti, nižu potrošnju i znatno nižu emisiju štetnih tvari u okoliš.

Imate li mali gumenjak, skuter ili adrenalinski gliser, ili pak nešto ozbiljnije plovilo, s Petrolovim Q Max gorivima bezbrižna zabava na moru vam je zagarantirana, a zbog dokazano veće snage motora i manje potrošnje, korištenje Q Max-a može vam uštediti i znatan iznos kućnog budžeta. Uz troškove samog goriva, goriva Q Max zbog učinkovitijeg i boljeg podmazivanja i čišćenja motora produžuju vijek vašeg motora što će rezultirati nižim troškovima održavanja. Krilatica manje je više savršeno odgovara Q Max gorivima.

Petrolove nove, odlično opremljene, marinske benzinske postaje spremne su za sve vas - mogu primiti brodove do dužine od čak 29 metara, a da točenje goriva bude što brže pobrinuli smo se ugradnjom ručaka za utakanje goriva kapaciteta više od 70 litara u minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A uz iznadprosječno gorivo, na svim Petrolovim benzinskim postajama, kako onima na kopnu tako i na moru, možete računati s našom vrhunskom uslugom. I u marini Tribunj i u marini Kremik otvorene su trgovine s pažljivo odabranim asortimanom koji će zadovoljiti sve potrebe i osvježiti moreplovce, a na usluzi su vam u Petrolu stavili i ostale popratne sadržaje uobičajene za marinske benzinske postaje. Također, za brzi pregled dnevnih vijesti, zbivanja na društvenim mrežama ili jednostavno za slanje opuštenih fotografija s godišnjeg odmora svim našim kupcima u marinama stoji i besplatan bežični pristup internetu.

Prve Petrolove marinske benzinske postaje dio su velike mreže Petrolovih benzinskih postaja koja sada broji 91 benzinsku postaju u Hrvatskoj i ukupno 459 benzinskih postaja u regiji. Izborom Petrolovih benzinskih postaja pridružite se velikoj obitelji sretnih Petrolovih kupaca. Sretno i sigurno na moru! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje