Obavijesti

Želite napokon smanjiti svoj konfekcijski broj?

Želite napokon smanjiti svoj konfekcijski broj?
6

Unatoč brojnim dijetama niste uspjeli skinuti višak masnih naslaga? Vrijeme je da isprobate neinvazivne i učinkovite metode uklanjanja masnih stanica


Klinika za medicinsku estetiku Kalliste  osnovala je dr. Ksenija Šelih Martinec 1995. Dr. Šelih je prvih nekoliko godina obavljala stručne preglede i usluge vezane za ginekologiju i osteoporozu, a kasnije proširila svoje usluge i na medicinsku estetiku, proučavajući i primjenjujući prije svega tzv. neinvazivne metode – metode koje nemaju nikakve ili sasvim minimalne nuspojave, ali koje su istovremeno i učinkovite. 

Postupci ne zahtijevaju kirurške zahvate te nema dugotrajnih rehabilitacija kao što je slučaj pri invazivnim postupcima, npr. liposukciji. Poznato je da od posljedica liposukcije umire 20 od 10.000 pacijenata. Zbog toga je potrebno dobro razmotriti koju metodu za skidanje masnih naslaga ćete odabrati. 

Klinika Kalliste nudi metodu preoblikovanja tijela "Divine linija" koja pruža brzo, sigurno, stručno i prije svega učinkovito oblikovanje tijela. Metoda je nastala kao proizvod znanja i iskustva dr. Ksenije Šelih Martinec, a postupci se prilagođavaju pojedincu i njegovom trenutačnom stanju, životnim navikama i očekivanju rezultata. »Divine linija« udružuje temeljito poznavanje strukture i djelovanja organizma te selekciju najnovijih medicinskih tehnologija koja klinički dokazano pomažu kod oblikovanja tijela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovisno o svakom pojedincu kombiniraju se najnovije vrhunske medicinske metode oblikovanja tijela, kao što je lipotripsija (UltraShape), biostimulacija različitih stanica i Elos tehnologija (VelaShape) kojima možete u kratko vrijeme učinkovito smanjiti uporne masne naslage, opseg tijela, ukloniti celulit i poboljšati kvalitetu kože.

Neinvazivna metoda UltraShape najnovija i učinkovita metoda skidanja masnih naslaga na siguran i posve bezbolan način oblikuje tijelo i trajno uklanja masne naslage. Uređaj UltraShape radi na principu valova ultrazvučne energije koji djeluju samo na masne naslage, tj. uništavaju membrane masnih stanica, a ne oštećuju kožu, živce i krvne žile. 

"Divine linija" klinike Kalliste je primjenjiva za sve žene i muškarce koji bi željeli preoblikovati svoje tijelo bez rizika koje donose operativni zahvati te za sve koji očekuju očite i trajne rezultate. Kombinacijom znanja, iskustva te naprednih medicinskih tehnologija koji se međusobno nadograđuju, klinika Kalliste svojom "Divine linijom" nudi jedinstveni program oblikovanja tijela s izvrsnim rezultatima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu