Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Želite napokon smanjiti svoj konfekcijski broj?

None Foto: Thinkstock 6

Unatoč brojnim dijetama niste uspjeli skinuti višak masnih naslaga? Vrijeme je da isprobate neinvazivne i učinkovite metode uklanjanja masnih stanica


Klinika za medicinsku estetiku Kalliste  osnovala je dr. Ksenija Šelih Martinec 1995. Dr. Šelih je prvih nekoliko godina obavljala stručne preglede i usluge vezane za ginekologiju i osteoporozu, a kasnije proširila svoje usluge i na medicinsku estetiku, proučavajući i primjenjujući prije svega tzv. neinvazivne metode – metode koje nemaju nikakve ili sasvim minimalne nuspojave, ali koje su istovremeno i učinkovite. 

Postupci ne zahtijevaju kirurške zahvate te nema dugotrajnih rehabilitacija kao što je slučaj pri invazivnim postupcima, npr. liposukciji. Poznato je da od posljedica liposukcije umire 20 od 10.000 pacijenata. Zbog toga je potrebno dobro razmotriti koju metodu za skidanje masnih naslaga ćete odabrati. 

Klinika Kalliste nudi metodu preoblikovanja tijela "Divine linija" koja pruža brzo, sigurno, stručno i prije svega učinkovito oblikovanje tijela. Metoda je nastala kao proizvod znanja i iskustva dr. Ksenije Šelih Martinec, a postupci se prilagođavaju pojedincu i njegovom trenutačnom stanju, životnim navikama i očekivanju rezultata. »Divine linija« udružuje temeljito poznavanje strukture i djelovanja organizma te selekciju najnovijih medicinskih tehnologija koja klinički dokazano pomažu kod oblikovanja tijela.

Ovisno o svakom pojedincu kombiniraju se najnovije vrhunske medicinske metode oblikovanja tijela, kao što je lipotripsija (UltraShape), biostimulacija različitih stanica i Elos tehnologija (VelaShape) kojima možete u kratko vrijeme učinkovito smanjiti uporne masne naslage, opseg tijela, ukloniti celulit i poboljšati kvalitetu kože.

Neinvazivna metoda UltraShape najnovija i učinkovita metoda skidanja masnih naslaga na siguran i posve bezbolan način oblikuje tijelo i trajno uklanja masne naslage. Uređaj UltraShape radi na principu valova ultrazvučne energije koji djeluju samo na masne naslage, tj. uništavaju membrane masnih stanica, a ne oštećuju kožu, živce i krvne žile. 

"Divine linija" klinike Kalliste je primjenjiva za sve žene i muškarce koji bi željeli preoblikovati svoje tijelo bez rizika koje donose operativni zahvati te za sve koji očekuju očite i trajne rezultate. Kombinacijom znanja, iskustva te naprednih medicinskih tehnologija koji se međusobno nadograđuju, klinika Kalliste svojom "Divine linijom" nudi jedinstveni program oblikovanja tijela s izvrsnim rezultatima.