Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najdraža čudovišta od ovog vikenda u hrvatskim kinima!

None Foto: Čudovišta sa sveučilišta 23

Novi animirani dragulj iz studija Disney/Pixar, „Čudovišta sa sveučilišta“ od ovoga četvrtka premijerno su se započela prikazivati u našim kinima.


Nakon svjetske premijere u Los Angelesu u ponedjeljak te hrvatske premijere održane u kinu Cineplexx City Center one East u utorak, novi animirani dragulj iz studija Disney/Pixar, „Čudovišta sa sveučilišta“ od ovoga četvrtka premijerno su se započela prikazivati kako u ostatku svijeta tako i u našim kinima. Riječ je o nastavku jednog od najvoljenijih i najboljih Pixarovih animiranih filmova svih vremena – „Čudovišta iz ormara“ (Monsters Inc.), a radnja se vrti oko toga kako su se kasniji najbolji prijatelji i kolege Mate i Sale upoznali tijekom njihovog studija na Sveučilištu za čudovišta.

U multipleksima Cineplexx i CineStar sve posjetitelje uz kupljenu kinoulaznicu za film „Čudovišta sa sveučilišta“ očekuje i posebno iznenađenje – RealD 3D naočale! Svi oni koji u kinima Cineplexx u Zagrebu, Osijeku i Splitu kupe kinoulaznice za bilo koju projekciju hita „Čudovišta sa sveučilišta“ dobit će RealD 3D naočale na poklon, dok svi oni koji u multipleksima CineStar u Zagrebu, Osijeku i Splitu kupe kinoulaznice za matineju „Čudovišta sa sveučilišta“ nadolazećeg vikenda dobivaju RealD 3D naočale na poklon!

Animirani hit „Čudovišta sa sveučilišta“ u hrvatskim kinima počeo se paralelno prikazivati kad i u ostatku svijeta, a posebna zanimljivost je i ta što u kinima uz sinkroniziranu verziju igra i originalna pa će svi oni koji to žele moći uživati i u originalnim glasovima „Čudovišta“.