Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 6

Androidovci pozor! Ovo su najkorisnije besplatne aplikacije

Powered by bonbon

Androidovci pozor! Ovo su najkorisnije besplatne aplikacije

Android operativni sustav koristi čak 86% vlasnika smartphonea u svijetu. Ako ste i vi jedan od njih, imate sreće. Donosimo aplikacije za Android koje vas baš ništa neće koštati, a puno će vam pomoći u svakodnevnom životu

Imate višak memorije na mobitelu, a već ste odigrali preko 500 sati u Clash of Clansu ili Zynginom Pokeru? Svakodnevno pretražujete Google Play trgovinu, ali vas ništa ne zaintrigira? Ne brinite se, nakon što pročitate naš članak nećete imati dovoljno memorije na mobitelu za sve aplikacije koje ćete htjeti skinuti!

Zaključajte sve aplikacije

AppLock je aplikacija koju morate imati za slučaj da izgubite mobitel ili ga ostavite u blizini ljudi koji vole njuškati po tuđim stvarima. Ova aplikacija zaključava vaše aplikacije lozinkama te tako onemogućava pristup nepoželjnim očima. Moći ćete mirno spavati - sve one privatne poruke s WhatsAppa ili slike sa Snapchata nitko osim vas neće moći vidjeti. Dosta zgodno, zar ne?

Skenirajte - bez skenera

Pomoću aplikacije CamScanner vrlo jednostavno možete skenirate sve dokumente kamerom vašeg mobitela i to u PDF formatu. Vrlo korisno ako ste u žurbi i doma nemate skener, a ne stignete skočiti u kopiraonu. Ne samo to, već po skeniranim dokumentima možete pisati, dodavati različite bilješke te ih uređivati kako god vam je potrebno.

Kalkulirajte financije

Financial Calculators besplatna je aplikacija koja u sebi sadrži veliki broj raznih kalkulatora koji će vam pomoći naći smisla u kompleksnom svijetu osobnih financija. Od kalkulacije rata kredita do kamata vaše štednje, sve možete naći unutar ove aplikacije. Osim par dosadnih reklama koje iskoče tu i tamo, ovoj aplikaciji zbilja ne možemo naći zamjerku.

Pratite rad mobitela

Simple System Monitor vrlo je korisna aplikacija koja će vam, kako i samo ime sugerira, pomoći nadzirati rad sistema vašeg mobitela. Od CPU ili RAM potrošnje do zdravlja ili temperature baterije, nema toga što ova aplikacija ne pokriva. Aplikacija je vrlo jednostavnog dizajna i lako ju je koristiti, što je veliki plus s obzirom na more sličnih aplikacija.

Organizirajte svoje obaveze

Svi znamo koliko je teško pratiti sve obaveze koje nas mogu čekati u jednom danu, a kamoli u tjednu. Tu u priču ulazi TickTick, jedna od najboljih i najjednostavnijih organizacijskih aplikacija na Androidu. Neke od funkcija su postavljanje podsjetnika, obaveza koje se ponavljaju ili jednostavne liste obaveza koje vas još očekuju. Dodatan plus je što svoje liste možete podijeliti s drugim korisnicima, pa tako lako možete organizirati obaveze unutar vaše obitelji ili tima na poslu.

Pratite svoju potrošnju

Za sve bonbon korisnike, njihova nova mobilna aplikacija sadrži sve što vam može zatrebati. Od osnovnih stvari poput provjere stanja računa ili potrošnje minuta, SMS-ova ili megabajta, do vrlo korisnog brzinomjera koji će vam kroz vizualni prikaz reći trošite li premalo ili previše. Čak si možete postaviti i limit potrošnje, kupiti bon ili kao pretplatnik imati uvid u račune, što je dosta zgodna stvar, morate priznati.

Spremite u 'džep' za kasnije

Pocket je odlična aplikacija za sve kojima je dan prekratak da bi pročitali ili pogledali sve što ih zanima na Internetu. Pomoću ove aplikacije spremite sve članke, slike ili videe koji vas zanimaju za kasnije čitanje ili gledanje. Što je najbolje, aplikacija radi offline, pa jednom kada spremite ono što vas zanima, nije vam potrebna povezanost s Internetom da bi ste to mogli i pogledati.

Postanite poliglot

Google Translate vam može pomoći u škripcu, ali ako vam je cilj naučiti novi jezik, ne tražite dalje od aplikacije Duolingo. Ova aplikacija na vrlo zabavan način, kroz format sličan kvizu, podučava korisnika novom jeziku. Možete birati između engleskog, španjolskog, francuskog, njemačkog, talijanskog, portugalskog, nizozemskog, irskog, danskog, švedskog, ruskog, ukrajinskog, poljskog, turskog, pa čak i esperanta. Zbilja raznolik izbor, a najbolje od svega je to da je sve apsolutno besplatno.

Nadamo se da smo ispunili obećanje dano na početku članka te vas zainteresirali za ove aplikacije. Vjerujemo da bi vam većina njih dobro došla u našoj užurbanoj svakodnevici. Uostalom, zašto ih ne biste isprobali? Neće vas koštati baš ništa.

Powered by bonbon

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6
VIDEO

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno

Pripreme za sezonu bazena u punom jeku: Koji su proizvodi obavezni u održavanju bazena
LJETO JURI PREMA NAMA

Pripreme za sezonu bazena u punom jeku: Koji su proizvodi obavezni u održavanju bazena

Iako nas temperature šokiraju, ne treba sumnjati u jačinu ljeta koje je pred nama. A ako smo ponosni vlasnici bazena ili se spremamo to postati, ovo su proizvodi koji su potrebni da kupanje ovog ljeta bude uživancija
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...