Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 13

Budite lukavi ove sezone i privucite što više turista

Powered by Stari lisac

Budite lukavi ove sezone i privucite što više turista

Kako najlakše privući turiste i zaraditi hrpu love? Savršenim fotkama super sređenog apartmana. Kako ne biste dan trošili uređujući ga, donosimo nekoliko mudrih trikova koji će vam olakšati cijeli proces

Stiže nam ljeto, stižu i turisti. Za sve sretnike koji iznajmljuju apartmane, donosimo nekoliko lukavih trikova kako s najmanje ulaganja dobiti maksimum. Ne brinite, znamo da nam je svima san s malo truda ostvariti veliku zaradu pa vam zato predstavljamo 5 zanimljivih trikova koje možete iskoristiti prilikom uređenja apartmana. Krenimo...

Mora biti uredno

Čak i oni stanari koji nisu opsjednuti čistoćom primijetit će neke od sljedećih stvari:

Mrlje na zidovima - htjeli vi to priznati ili ne, došlo je vrijeme za krečenje apartmana. Pozovite par frendova i zamolite ih da vam pomognu, a oni će zauzvrat dobiti vikend na moru. Budimo realni, tko bi to odbio? Zajedno s njima, zasučite rukave i uz pokojeg hladnog lisca, malo sira i pršuta, krenite u akciju!

Prljava kupaonica - uvjerljivo najgora prostorija za čišćenje. Ako ste kupaonicu do sada redovito održavali, onda nećete imati problema. No, ipak bacite oko na nekoliko detalja. Goste uvijek treba dočekati netaknuta rola wc papira. Nitko, ali baš nitko ne želi razmišljati je li netko sjedio tamo prije njega... Znate o čemu pričamo. Onaj mali sakupljač svega i svačega, odnosno mrežica za odvod također mora biti čista, a wc-školjku nećemo ni spominjati - valjda se podrazumijeva. Valjda.

via GIPHY

Neuredan krevet - prva stvar koju većina gostiju provjerava. Pokoja dlaka na posteljini i uzglavlje puno packi nije na popisu želja apsolutno nikome. Pa ako niste skloni temeljitom čišćenju apartmana, bar se pobrinite za krevet i kupaonicu.

Fotografija sve prodaje

Ništa vam apartman neće tako dobro prodati kao kvalitetna fotografija, ipak ona govori više od 10 000 riječi. Ne moramo vam govoriti da je apartman potrebno pospremiti prije, zar ne? E pa kad ste to napravili, zadužite frenda s najboljim mobitelom da okine par dobrih i imate fotke koje možda ne odražavaju stvarno stanje, ali će barem primamiti turiste. Na kraju krajeva, to i je cilj, zar ne?

Čist stan u samo 45 minuta: jeste li dorasli ovom izazovu?
Čist stan u samo 45 minuta: jeste li dorasli ovom izazovu?

Ali, imajte još nešto na umu!

Profesor Asle Fagerstrøm iz Osla, istraživao je sa svojim kolegama učinak koji ima portret iznajmljivača pri listanju fotografija nekog apartmana na Airbnbu. Rezultati su pokazali da ljudi preferiraju vidjeti lice osobe koja im iznajmljuje apartman. Štoviše, Svanhild Blakstad, koji je iznajmljivao apartman upravo u Hrvatskoj, u istraživanju je rekao da je unatoč super fotkama, na njega najveći utisak ostavilo prijateljsko lice iznajmljivača. Stoga, budite pametni, poslušajte Svanhilda i dodajte jednu fotku na kojoj djelujete kao najsimpatičniji iznajmljivač na svijetu.

Mijenjali bi namještaj?

Mislite da morate mijenjati namještaj? Ma ne brinite, jednostavnost igra glavnu ulogu pa vam je potrebno samo nekoliko krucijalnih komada. TV i kauč – sve što treba dnevnom boravku. Krevet i jedan ormar? Idealna kombinacija za spavaću sobu. Vi kažete premalo namještaja, mi kažemo minimalizam je totalni hit.

via GIPHY

Nemate sređeno dvorište?

Samo 5 riječi: roštilj i prskalica za travnjak. To je sve što trebate kako bi vrt ili terasu pretvorili u zvijezdu ovogodišnjeg ljetovanja. Koga briga za cvijeće i uredno složene gredice, ako na roštilju može okrenuti par pljeskavica. Vaše goste sigurno ne. Pošto neki od njih dolaze s djecom, osigurajte im loptu ili bilo koju drugu igračku s kojom se mogu igrati dok roditelji uživaju.

Uživanje!

Što gosti najviše vole? Da mislite na njih. A to ćete im najbolje pokazati s nekoliko ''sitnica''. Bilo da je riječ o malo domaćeg sira, mesa, slastica, ili limenka Starog lisca – gosti će biti oduševljeni! Kao poklon im uvijek možete dati bocu maslinovog ulja ili bilo koji drugi autentični proizvod. Naravno, samo ako su to zaslužili.

Powered by Stari lisac

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13
VIDEO

Troškovi, kilometraža i održavanje: Isplati li se danas uopće kupnja automobila?
JESTE LI ZA ILI PROTIV?

Troškovi, kilometraža i održavanje: Isplati li se danas uopće kupnja automobila?

Od redovitog održavanja do troškova goriva i neočekivanih popravaka – sve je to cijena posjedovanja osobnog automobila. Istražili smo različite troškove kako bismo odgovorili na pitanje isplati li se danas kupnja automobila

Antički kuhinjski izazov: Pripremili smo jedan od najstarijih recepata s piletinom
'Za prste polizati'

Antički kuhinjski izazov: Pripremili smo jedan od najstarijih recepata s piletinom

Iako je danas mnogima omiljena namirnica i moguće ju je pripremiti na razne načine, zanimalo nas je postoji li najstariji zabilježeni recept s piletinom. Uspjeli smo ga pronaći te smo se upustili u izazov i napravili ga prema originalnom receptu
Fantastični proljetni obroci s namirnicama iz limenke: Donosimo četiri odlična recepta
OLAKŠAJTE SEBI KUHANJE

Fantastični proljetni obroci s namirnicama iz limenke: Donosimo četiri odlična recepta

Da biste mogli uživati u lijepom vremenu, pronašli smo recepte koji se spreme za čas, a uključuju gotove namirnice iz limenki. Pritom želimo istaknuti da hrana u limenkama ne sadrži konzervanse i jednako je zdrava kao zamrznuta