Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 0

Čak 99% sudionika preporučilo bi radionice Biznis akademije

Powered by Tele2

Čak 99% sudionika preporučilo bi radionice Biznis akademije
1

Platforma Biznis akademija donosi korisne videoedukacije i zanimljive članke, a praktične radionice organiziraju se diljem Hrvatske

Biznis akademija - prva je hrvatska platforma koja educira poduzetnike o digitalizaciji poslovanja koju su zajedničkim snagama pokrenuli i podržali Tele2, 24sata i Obrtnička komora Zagreb. Objedinjuje kvalitetan sadržaj na temu digitalizacije u poslovanju s naglaskom na prodaju i marketing s videoedukacijama za poduzetnike prilagođene svim razinama znanja. Osim digitalnog sadržaja i videoedukacija dosad je organizirano i jedanaest offline edukativnih radionica diljem Hrvatske na kojima je sudjelovalo više od 250 predstavnika malih domaćih tvrtki i obrta.

Polaznici radionica jako su zadovoljni. U ispitivanju zadovoljstva sudionika održanim radionicama čak 99% sudionika preporučilo bi radionice Biznis akademije drugima! I ono što je najvažnije - edukacije Biznis akademije po hrvatskim gradovima iznimno su uspješne te upućuju na potrebu malih poduzetnika za edukacijom u digitalnome marketingu i prodaji.

Za razliku od sličnih postojećih edukacija čije podatke možemo uspoređivati, posjećenost je 50% bolja od prosjeka i iznosi 40 polaznika u prosjeku po terminu. Prema anketi koju smo proveli,  dva od tri polaznika edukacija izrazito su zadovoljna kvalitetom sadržaja i organizacijom. Gotovo osam od deset polaznika izrazito je zadovoljno izborom predavača. Čak 277 od 278 polaznika preporučilo bi edukaciju drugim malim poduzetnicima. Na anketno ispunjavanje odazvalo se čak 22% polaznika koji su “rekli” da bi čak 40% njih željelo produbiti znanje praktičnijim i njima prilagođenijim radionicama (po razini znanja i po branšama), a 22% njih željelo bi da se radionice ponove, a za njih se na platformi Biznis akademije nalaze prilagođene videoedukacije.

Web platforma Biznis akademija powered by Tele2, aktivna je od siječnja ove godine. Za to vrijeme objavljeno je 70 edukativnih, praktičnih videoedukacija, isto toliko korisnih članaka. Videosadržaj je besplatan i na hrvatskom jeziku. Dovoljno se samo registrirati i preuzeti potrebne i jednostavne videoedukacije. Sadržaj online platforme Biznis akademije pregledalo je više od 200.000 korisnika.

Tele2 i 24sata su preko Biznis akakdemije organizirali i nagradni natječaj za inovativne male tvrtke i obrte koji su imali priliku osvojiti medijsku kampanju u vrijednosti od 100.000 kuna na platformama 24sata i Tele2 tarifu RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana. Svojim zanimljivim pričama na natječaj koji je trajao od 2. do 22. srpnja 2018. odazvalo se više od 115 malih tvrtki i obrtnika. Promotivni video dobitnika natječaja i njegova biznisa pogledalo je više od 50.000 ljudi.

No tu ne staje potpora Tele2 i 24sata malim poduzetnicima i obrtnicima jer je nedavno organiziran još jedan nagradni natječaj u kojem su tri biznisa imala priliku osvojiti profesionalnu videoprodukciju i promociju na Facebooku 24sata te mogućnost da video o njima i njihovoj tvrtki ili obrtu vidi najmanje 100.000 ljudi.

Tele2 prepoznao je potrebe malih poduzetnika i obrtnika u Hrvatskoj te se usmjerio na cilj da putem Biznis akademije potaknute vlasnike obrta i malih biznisa da počnu iskorištavati potencijal digitalnih tehnologija te im pokazati najbolje primjere iz prakse i dati praktične savjete. Nove tehnologije donose mnoge promjene, no od njih ne treba bježati, nego ih treba preduhitriti. One su šansa za napredak.

"Nudimo kompletan portfolio usluga koji poslovnom korisniku treba da bi uspješno razvijao svoj biznis. Mi želimo da se vi fokusirate na vaš posao, a sve ostalo prepustite nama" - pojasnio je predsjednik Uprave Tele 2 Hrvatska, Viktor Pavlinić.

Powered by Tele2

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Evo zašto kupci ostaju u trgovinama duže od planiranog
MANIPULACIJA?

Evo zašto kupci ostaju u trgovinama duže od planiranog

Jeste li znali da u trgovinama postoji pravilo izlaganja proizvoda kako bi kupci što duže ostali u njoj ili da se u web-trgovinama može pratiti na koja sve mjesta posjetitelj klika? Pogledajte koje sve tehnike koriste veliki igrači

Radi li vaš šef ove stvari ili ipak niste te sreće?
PREVELIKA OČEKIVANJA?

Radi li vaš šef ove stvari ili ipak niste te sreće?

Ako moral zaposlenika nije na prvom mjestu, tvrtka može biti u velikom problemu. Brojna istraživanja pokazala su kako su pozitivne radne sredine puno produktivnije od onih koje to nisu
Ovih 5 znakova govore da je došao trenutak za razlaz
PRIMIJETITE IH

Ovih 5 znakova govore da je došao trenutak za razlaz

Ulazite li u poslovnu suradnju ili partnerstvo s drugom osobom, dobro je prepoznati određene znakove koji mogu ukazati da to neće dobro funkcionirati. Prepoznajte ih i na vrijeme izbjegnite moguće probleme