Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 3

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Powered by Žuti klik

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Ljetna sezonska sniženja su završila, no to ne znači i kraj popustima i niskim cijenama. Ako pomnije pratimo ponude u trgovinama i web shopovima, proizvode po sniženim cijenama možemo kupovati tijekom cijele godine

Bliži se jesen, a to znači samo jedno - ljetne rasprodaje su završile! Nasreću, postoji nekoliko načina zahvaljujući kojima možemo štedjeti, odnosno kupovati po nižim cijenama tijekom cijele godine. Neki od njih su praćenje promotivnih kataloga, vikend akcije i kategorije "special price" u web shopovima. U nastavku donosimo na što još trebate obratiti pozornost kako biste kupovali povoljnije i nakon završetka sezonskih sniženja: 

Kupnju obavite putem web shopa

Web shopovi sve su popularnije mjesto za kupnju, bilo da je riječ o odjeći, obući, tehnologiji ili prehrambenim proizvodima. Osim jednostavnijeg pregleda ponude, većina web shopova nudi mogućnost uštede zbog povoljnijih cijena od onih u tradicionalnim dućanima, što je danas ključna prednost elektroničke trgovine. Uz to, web shopovi obično šalju newslettere, koje možete dobiti na mail i saznati za sve akcije, koje se često mijenjaju na dnevnoj bazi. 

Iskoristite vikend akcije

Dobro je poznato da Hrvati najčešće kupuju vikendom pa najbolje akcije dolaze upravo tada. Tako u ponudi mnogih dućana i web shopova možete pronaći odlične proizvode snižene do 50%. Upravo takve popuste nudi Žuti klik, internetska prodavaonica Hrvatske pošte, koja u ponudi ima širok izbor igračaka za djecu, pribora za školu ili ured, opreme za dom te vrt i sport po povoljnim cijenama. Vikend akcija traje od petka u 13 sati do ponedjeljka u 9 sati, a odnosi se na različite kategorije i proizvode. Primjerice, Devia receiver možete kupiti po akcijskoj cijeni od 169 kn, tehnika je snižena 15%, mali kućanski aparati do 31%, a paketi za čist i mirisan dom dolaze po cijenama nižim do čak 50%. 

Obratite pozornost na ponudu 'special price'

Mnogi su brendovi već poznati po posebnim kategorijama unutar svojih web shopova u kojima se odabrani aktualni proizvodi mogu pronaći po sniženim cijenama. Tzv. special price kategorija donosi komade za novu sezonu, no za razliku od glavnih kolekcija, ima niže i atraktivnije cijene. Tako genijalne trendi komade možete kupiti po pristupačnijim cijenama i uštedjeti nekoliko stotina kuna. Naime, neki proizvodi dolaze sniženi za 50%, pa je korisno pri pretraživanju web shopova prvo pogledati što se nudi u toj kategoriji. 

Pratite promotivne kataloge

Želite li uštedjeti koju kunu pri kupnji, odlična rješenja za to su i listanje promotivnih kataloga te praćenje proizvoda na akciji. Prodavaonice robe široke potrošnje svakog tjedna izdaju nove kataloge, pa tako možemo kupiti pojedine proizvode po nižoj cijeni i uštedjeti. Isto vrijedi i za dućane s tehnologijom, odjećom te za drogerije, koji na tjednoj ili mjesečnoj razini ističu snižene proizvode u promotivnim katalozima. Praćenjem kataloških ponuda možete kupovati jeftinije tijekom cijele godine, neovisno o sezonskim sniženjima. 

Kupujte po povoljnijim klupskim cijenama

Sigurno ste mnogo puta pri kupnji uočili dvije cijene - višu, regularnu, i nižu za članove kluba. Naime, članovi kluba različitih trgovina i brendova imaju pravo na dodatne pogodnosti. Prilikom kupnje uz predočavanje klupske kartice ostvaruju povoljniju kupnju po nižim, klupskim cijenama ili dobivaju popuste sakupljanjem bodova. Zato se prije kupnje novih tenisica, televizora ili bilo koje druge stvari sa svoje liste želja prvo raspitajte ima li određena prodavaonica program kluba kupaca u kojemu možete ostvariti popust i štedjeti novac tijekom cijele godine. 

Iskoristite odličnu vikend akciju Žutog klika u kojoj od petka u 13 sati do ponedjeljka u 9 sati traju popusti do čak 50% na različite kategorije i proizvode obuhvaćene akcijom.

Powered by Žuti klik

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana