Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Od Čakovca do Pariza: priča žene koja nije htjela odustati

Komentari (21)
 • Zanimljiva (NE)boja, crna! Pravo čudo kak nije proglašena "ustašom"!

  25. 8. 2018,   12:13
 • Imala je prekrasne kreacije (vjerujem i sada). Bila je skupa, pa smo kupovali kad su bile akcije, sniženja, ali bio je prestiž imati njezinu haljinu ili kompletić na poslu. Uvijek se znalo prepoznati da li je neka haljina njezinih ruku djelo. Svaka joj čast, uvijek je bila jedinstvena po dizajnu.

  24. 8. 2018,   15:39
 • Čestitke...sječam se početaka...Ustrajnost se Isplatila :) Svo Dobro u daljem radu i Uspjesima...

  24. 8. 2018,   10:31
 • Bravo Ksenija...svaka cast da je prezivjela u tekstilnoj industriji u Hr...ko da pokusavas imat vrt u pustinji

  24. 8. 2018,   12:03
 • Žene su uvijek u većem postotku, odlučnije, upornije i kreativnije nego muškarci.

  25. 8. 2018,   01:25
  • Pa kakva je sad ovo glupa sexsisticka podjela na zene i muskarce. Svi se zalazemo za jednakost spolova. Odlucnost i kreativnost ne definira spol osobe .

   25. 8. 2018,   08:15
  • Moj komentar nije u suprotnosti sa tezom "jednakost spolova", a osim toga znam da ti je teško prihvatiti činjenicu koju sam napisao. Međutim, to nije moj problem nego tvoj.

   25. 8. 2018,   08:52
  • Cinjenicu ? Da bi nesto bila cinjenica to mora biti neupitno i nepobitno ustanovljeno znanstvenim dokazom. !!!! Dakle u znanosti mora biti potkrepljen dokaz. Kako u znanosti tog dokaza nema to ne mozemo nazvati cinjenicom. Samim tim to je u suprotnosti tezi o jednakosti spolova jer diskriminiras muski spol . Jednakost spolova. Da ti prevedem- to znaci jadnakost muskaraca i zena. Dakle ne samo zena nego i muskaraca!!!! Dakle u suprotnosti je. Ja sam za jednakost spolova! Kad bi tvoje pretpostavke imale i znanstveni dokaz tad bi to bila cinjenica protiv koje ja ne bi ima apsolutno nista protiv !

   25. 8. 2018,   10:22
  • Da bi postojala ravnopravnost za neki dulji period uvijek mora postojati ravnoteza! Zlatna sredina. Ako imas crno i bijelo ne mozes stalno podilaziti bijelom a pritom ne gledati na crno jer ce se sa vremenom crno pobuniti i vise nece biti ravnoteza. Nastat ce kaos. Nepravda. I za sve sto se godina borilo bijelo past ce u vodu !!

   25. 8. 2018,   10:33
  • Ne moraju sve činjenice biti znanstveno dokazane. Činjenicu da riba ne može živjeti izvan vode nije potrebno znanstveno dokazivati. Da voda gasi vatru nije potrebno znanstveno dokazivati. Za mnoge stvari dovoljno je životno iskustvo.

   25. 8. 2018,   10:43
  • cek, blue, jel ti imas neku mozdanu kap il nesto? jel vidis sta pises? cinjenice moraju biti dokazane...inace nisu cinjenice.

   26. 8. 2018,   14:53
  • Stručnjak, vrlo jasno sam napisao, samo što tvoj umni sklop ne može to shvatiti.

   26. 8. 2018,   15:12
  • Je, evo sakrivam se ispred tvog intelekta hahah

   26. 8. 2018,   15:45
  • Svaki pojedinac ima svoje kvalitete ali zene su fizicki pa i psihicki slabije od muskaraca.vecinu stvari svode na dramu a znaju biti zlocestije od muskaraca tako da ne mislim da su zene bolje od muskaraca.

   26. 8. 2018,   20:47
  • lovecoco @ upadam kao padobranac, al sada si me nasmijao 😂sa ovim žene su psihički slabije od muškaraca..Da sam to pročitala u nekim knjigama, tipa " Sveznadar za domaćinstvo"par stoljeća unazad i onda bih se začudila, ali danas? Ova izjava je dovoljan dokaz tvoje intelektualne kompetencije. A fizički možda, vezano za snagu, ali i to ne uvijek.. Procentualno da, a i relativno je.. obzirom na rađanje, kao potvrdu "fizičkog" izazova etc. Ja to čisto onak, medicinski. No, neovisno o svemu, generalno je cijela diskusija o tom, tko je u čemu ovako ili onako bolji, na infantilnom nivou i nema veze sa istinom. Može se samo govoriti o tom, kako je koji spol više, ili manje razvijao određene sklonosti, a i to ovisi o navikama, kao što vidimo i predrasudama, geografskoj pripadnosti, utjecaju tradicije i očekivanjima i svatko ima o tom svoj stav..tako i ja , ali ga neću iznositi, nije bitno to sada. Statistički bi se neke od ovih izjava mogle prihvatiti ili pobiti, pobijati.. što je Big kao što vidim u prvom komentaru naglasio precizno sa postotcima..a i o živonim iskustvima..Borosakica je pisala o dokazivanju, što isto stoji, no vidim i priču o iskustvu i osobnoj procjeni, što također podržavam, kod Bb jer je to naglasio.Moje mišljenje -na osnovu iskustva. Tako daa..ne vidim razlog za izjave tipa, kako žene su psihički inferiornije ili obratno, jer to nije bila tema. Ta izjavia je seksizam i u najmanju ruku ä, kao što gore napisah ..smiješna, da ne kažem zaostala ili što gore.

   27. 8. 2018,   10:26