Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 26

Ovih 5 karakteristika suvozača niti jedan vozač ne podnosi

Powered by Vip

Ovih 5 karakteristika suvozača niti jedan vozač ne podnosi

Bliže nam se ljetovanje i duge kolone pa je vrijeme da se pripremimo ne samo za more već i za sam put na more. Ako ste suvozač, znajte da nije dovoljno samo sjediti i spavati, nego morate obratiti pažnju i na potrebe vozača

Jeste li jedan od onih koji spava dok druga osoba vozi ili ste na telefonu dok vozač strpljivo gleda u kolonu koja se ne pomiče? Iako nema boljeg osjećaja od onog kad znamo da idemo na dugačak put, a mi nismo vozač, ipak moramo obratiti pažnju na nekoliko stvari koje ne bi trebali raditi iz poštovanja prema vozaču. Ako niste sigurni pripadate li skupini koja služi kao potpora vozaču ili pak onoj koja ne obraća pažnju na vozača, donosimo vam 5 znakova koji definiraju suvozača iz noćne more.

Stalno se žali i kuka

Svima nam je jasno u kakvoj smo situaciji. Sunce prži, znoj nas oblijeva i svi bi se u tom trenutku htjeli teleportirati u apartman ili na plažu. Ali, vjerovali ili ne, dodatno naglašavanje situacije ne pomaže nikome, a najmanje vozaču koji cijelo vrijeme mora biti skoncentriran na put da ne biste završili u Požegi, umjesto na Pagu. Kako biste uklonili nastalu nervozu, iznesite par pozitivnih činjenica: pričajte što ćete raditi kad stignete na more, prepričavajte viceve, dogodovštine s prijašnjih putovanja i uz malo zabave i smijeha, vrijeme će proći i brže nego što ste mislili!

via GIPHY

Glasno sluša omiljenu glazbu

Ako ste teški pobornik rocka ili metala, a kraj sebe imate osobu koja preferira domaću pop glazbu, male su šanse da će joj se svidjeti ono što vi puštate. Umjesto pojačavanja volumena na hitove Motorheada, preuzmite ulogu DJ-a i vrtite popularne plesne hitove koje sve generacije znaju ili upalite YouTube i odaberite neki mix pjesama za svačije uho. U pjevanju i pričanju putovanje puno brže prođe i zato vam donosimo nekoliko pravih ljetnih klasika:

  • Hot in Herre - Nelly
  • What A Feeling - Irene Cara
  • Macarena (Bayside Boys Mix) - Los Del Rio
  • I Gotta Feeling - The Black Eyed Peas
  • Can't Stop The Feeling! - Justin Timberlake
  • Cheap Thrills - Sia feat. Sean Paul
  • Get Lucky - Daft Punk feat. Pharrell Williams

Cijelo vrijeme spava

Spavanje ostavite za apartman jer u situaciji kad vi spavate dok stojite u koloni, vozač se svim silama trudi ostati budan. Zato se i vi potrudite ostati budni te mu puštajte smiješne klipove s YouTubea, najave za nove filmove, spotove ili čak serije koje svi volite. Ako ste u situaciji ''ne mrdamo se'', uz dobre serije i još bolje društvo, vrijeme će jako brzo proći.

via GIPHY

Igra igrice

Igrice na mobitelu su super način zabave i ubijanja vremena, ali ne i u ovim trenucima! Vrijeme je da se posvetite ''onima u nevolji'' i da zajedno prođete kroz ovu priču. Umjesto igrica na mobitelu ili laptopu, igrajte nešto u čemu svi možete sudjelovati. Primjerice, počnite s igrom ''Kaladont''. Pravila ove igre su: jedna osoba kaže ime nekog predmeta i onda osoba koja ide poslije nje mora reći ime drugog predmeta, ali prva dva početna slova moraju biti zadnja dva slova riječi koju je izrekao prethodnik.

Primjerice, ako jedna osoba kaže ''salaTA'', osoba poslije nje može reći ''TAva'' i tako u krug, sve dok netko ne upotrijebi riječ koja završava na ''ka'' jer osoba nakon njega tada treba reći ''kaladont''! Fora leži u tome da u toj riječi zadnja dva slova onemogućavaju novu riječ jer niti jedna riječ ne počinje sa slovima ''nt'' i ta osoba je pobjednik! Naravno, svatko ima 10 sekundi kako bi smislio novu riječ ili ispada iz igre!

Ništa mu se ne da

Nema ničeg dosadnijeg od osmosatnog putovanja i suvozača koji cijelo vrijeme šuti i ne da mu se u ničemu sudjelovati. Budite aktivni, uzmite stvar u svoje ruke i pokrenite ekipu u autu da učini isto. Snimite kratak story za Instagram u kojem svatko od vas pjeva jedan dio vama omiljene pjesme i podijelite na društvenim mrežama. Osim što ćete tako zauvijek imati uspomenu na ovaj put, također ćete pokazati da se u koloni možete i zabaviti! U tome vam mogu pomoći i Instagram filteri koji će promjenama vašeg glasa i izgleda učiniti cijeli video još smješnijim.

Ako i vi imate neki trik kojim podižete atmosferu tijekom putovanja, slobodno nam napišite!

Ovog ljeta u svakoj situaciji uživaj uz nove ljetne opcije s puno giga. Upali ljetnu opciju za Vip pretplatnike sa 120 GB i troši ih sve do 30.09. Više informacija pogledajte ovdje.

Powered by Vip

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26
VIDEO

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno

Pripreme za sezonu bazena u punom jeku: Koji su proizvodi obavezni u održavanju bazena
LJETO JURI PREMA NAMA

Pripreme za sezonu bazena u punom jeku: Koji su proizvodi obavezni u održavanju bazena

Iako nas temperature šokiraju, ne treba sumnjati u jačinu ljeta koje je pred nama. A ako smo ponosni vlasnici bazena ili se spremamo to postati, ovo su proizvodi koji su potrebni da kupanje ovog ljeta bude uživancija
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...