Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 7

Najbolji pokloni za Valentinovo ispod 50 kuna!

Powered by Hrvatska Lutrija

Najbolji pokloni za Valentinovo ispod 50 kuna!
1

Iako će mnogi reći da je njima Dan zaljubljenih svaki dan, 14. je veljače ipak datum rezerviran za posebna iznenađenja. Zato vam donosimo neke od najoriginalnijih poklona koje možete dati voljenoj osobi

Romantične večere, bombonijera, ruže... 'Ajmo ovog Valentinova probati okrenuti priču! Iznenadite drugu polovicu poklonima koje sigurno neće očekivati. Istina, takva izvedba iziskuje više vremena i truda, ali zato je njihova cijena pravi jackpot za vaš novčanik. 

Knjiga uspomena

Znate onaj trenutak kad fotkate partnera/icu u neuglednom izdanju pa vam pokušavaju oteti mobitel iz ruke kako bi izbrisali dokaz? Upravo te fotke izvrstan su materijal za knjigu uspomena! Zalijepite fotku u bilježnicu (malo kvalitetniju, nemojte baš onu s najtanjim koricama) i ispod napišite lijepu poruku koja vas veže za taj trenutak. Zaboravite na namještene fotke kad ste ih morali ispucati 10 da biste dobili onu jednu ''savršenu'' jer ono što će izazvati osmijeh na licu drage osobe jesu spontanost i intimni trenuci - fotke jutarnjeg spavanja, raščupane kose u pidžami i zajedničkih trenutaka na kauču. Uz to, potrudite se pa ispunite bilježnicu kartama s koncerta, kino ulaznicama i sličnim stvarima koje podsjećaju na vaše zajedničke trenutke.

Sexy verzija igre ''istina ili izazov''

Sjetite se mlađih dana i čemu je zapravo služila ''boca istine''. Kad smo htjeli poljubiti simpu ili saznati neku životno važnu tajnu, ova je igra bila prvi izbor. No, s obzirom na to da ste sada stariji i iskusniji, vrijeme je da ju malo apgrejdate. Ne brinite se, nećemo sugerirati nikakav scenarij iz '’50 nijansi sive'', ali kad je već Valentinovo, zašto ga ne biste malo začinili? Izrežite trake od debljeg papira i napišite zadatke koji se odnose na istinu, odnosno pitanja, te one sa zadacima, točnije izazovima. Postoji li neko škakljivo pitanje koje vam je neugodno postaviti? Bacite ga na papir i čekajte da ga druga strana izvuče. Postoji li neka maštarija koje se sramite? Vrijeme je da ju vaš/a dragi/a ispuni!

Ljubavna srećka

Ako pak niste u vezi, ali vam jedna posebna osoba naprosto ne izlazi iz glave, ovog ju Valentinova možete iznenaditi ljubavnom porukom. Na srećku ''Volim te'' Hrvatske Lutrije napišite poruku kojom ćete drugoj strani dati do znanja da je ona vaš odabir ovog Valentinova. Hoćete li biti izravni pa napisati #tisimenisve ili pak sramežljivo #višeodprijatelja, odabir je na vama. No nikako nemojte odustati jer, kao što je Bonaparte rekao: ''Pobjeda pripada najupornijima''. A u slučaju da je srećka dobitna i vaša simpatija osvoji 20 tisuća kuna, pogodite tko je prva osoba kojoj će pasti u zagrljaj!

Staklenka s kuponima

Odmah ćemo biti iskreni - ovaj poklon u određenim trenucima može ići vama na štetu. E super, nakon što smo to riješili, vrijeme je da vam otkrijemo čari staklenke s kuponima. Naime, ovaj je poklon osmišljen tako da na papiriće napišete tekst poput: '’10 poljubaca'', ''Zagrljaj od 10 minuta'', ''Prekid svađe'' i slično. Caka leži u tome da vaš/a partner/ica u svakom trenutku može iskoristiti taj kupon. Što bi značilo da na vrhuncu svađe može uložiti kupon zbog kojeg sa svađom istog trenutka morate prestati. Ili, ako ste taj dan ljuti, druga strana može iskoristiti kupon od 10 poljubaca... Pravila su takva da se kupon mora uvažiti, a odlučite li se za ovaj poklon, imajte na umu da je to jedan od najboljih darova koji možete pokloniti voljenoj osobi.

Personalizirana čestitka

Zaboravite na izreke poput: ''Ljubav je zlatni lanac koji spaja naša srca'', tako nešto ni vaš djed ne bi napisao. Ovog Valentinova pokažite svoju duhovitu stranu te sami nacrtajte čestitku i napišite tekst na koji ni Terminator ne bi ostao imun. Poanta Valentinova nije da iskeširate 800 kuna za sat, već da taj dan napravite nešto posebno za osobu koju volite, makar to bila čestitka - koliko imaš, toliko daš!  S druge strane, čestitka može biti dodatak drugom poklonu koji ste kupili ili napravili.

Koji su vaši planovi za Dan zaljubljenih?

Powered by Hrvatska Lutrija

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.