Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 6

Pravi ljetni hit - kokteli čije sastojke sigurno već imate

Powered by Jamnica

Pravi ljetni hit - kokteli čije sastojke sigurno već imate

Kako se bliži ljeto, tako se bliži i uživanje u hladnim koktelima i ljetnim roštiljima. Ako ste do sada navikli na pivo uz roštilj, razmislite o nekim novim kombinacijama koje će vas još više oduševiti

Svako ljeto, svaki roštilj, tradicija je bila ista. Ali, zašto ove godine ne biste svojim gostima pripremili nešto po čemu će vas sigurno pamtiti kao domaćina? Svi se slažemo da je pivo neizostavan dio roštilja i da će se uvijek naći ona jedna osoba koja ne pije ništa drugo osim piva. Ali, jeste li znali da su kokteli postali pravi hit u sezoni roštilja? Hrskavo sočno meso i hladno egzotično piće - zvuči i više nego dobro.

Ako je tako, zašto 2018. ne bi bila godina kada ostavljate svoje stare navike i isprobavate neke nove stvari? Jedna od njih neka budu i ovi osvježavajući kokteli, čije sastojke ne morate naručivati iz drugih zemalja, već ih možete naći u svakom većem dućanu. Upravo zato, predstavljamo vam tri junaka koji će ovog ljeta biti glavna atrakcija svakog roštilja.

Sensation Lime Gin

Ovo piće je za sve kulere, koji više vole potražiti zaklon u hladu drveta nego se peći na suncu. Genijalna kombinacija limete i gina, postat će vaše omiljeno ljetno osvježenje. Sve što vam je potrebno za ovaj napitak su 4 centilitra gina, 12 centilitara Sensation Limete Kiwano, 2 tanko rezane kriške svježeg đumbira i 1 pupoljak svježe mente. Nakon što ste sastojke sjedinili, poslužite ih u čašu za crno vino preko kockica leda i zabava samo što nije počela!

Fun fact: Medicinska kompanija BMJ Open provela je istraživanje u kojem je čak 59% ispitanika koji piju gin reklo da se osjećaju energično i samouvjereno.

Jamnica Wine Cooler

Crno ili bijelo, vino je uz pivo uvijek glavni sastojak roštilja. Osim što je jedno od najpopularnijih pića, ono je također odličan podizač atmosfere i u kombinaciji s mentom odlično ide uz piletinu s roštiljaAko se odlučite na ovu osvježavajuću kombinaciju vinskog koktela, trebat će vam 10 centilitara bijelog vina, 2 centilitra Monin Bazga sirupa, 5 do 6 listića mente, 5 centilitara Jamnice i jedna limeta. Nakon što ste sastojke smiksali, servirajte ih u čašu za bijelo vino i poslužite gostima.

Fun fact: Za ljubitelje vina kažu da su izrazito druželjubivi, ali i da su glavni kad je u pitanju trač-party, htjeli oni to priznati ili ne.

Sensation Hugo

Ako govorimo o piću koje će od vas napraviti glavnog zabavljača na roštilju, to je sigurno Sensation Hugo. Poslije svinjetine s roštilja, votka, bazga i limeta poslužit će kao pravo osvježenje. Poželite li pripremiti ovaj koktel za svoje frendove, prije svega će vam trebati: 3 centilitra vodke, 12 centilitara Sensation bazga limun, 1 kriška limete i 1 pupoljak svježe mente. U čašu za bijelo vino dodajte nekoliko kockica leda, ulijte sastojke po redu te lagano promiješajte žlicom.

Fun fact: Kažu da se ljubitelji vodke i mineralne dijele na dvije kategorije: one koji vole piće zbog njegovog okusa i one koji su čuli da to isto piće ima malo kalorija.

Ako niste sigurni hoće li vam ove kombinacije odgovarati, imate priliku isprobati ih na vrijeme na festivalu Chill&Grillkoji se održava na zagrebačkom Bundeku.

Powered by Jamnica

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje