Obavijesti

Komentari 0

Ne propustite ljubiće omiljene spisateljice - Danielle Steel!

Ne propustite ljubiće omiljene spisateljice - Danielle Steel!
1

U srpnju vam donosimo vam čak četiri hit naslova najprodavanije svjetske autorice ljubavnih romana - Danielle Steel! Provedite ljeto uz nezaboravne ljubavne priče!

Provedite ljeto uz nezaboravne ljubavne romane omiljene Danielle Steel!
U mjesecu srpnju donosimo vam čak četiri njena romana: Putovanje, Ladanjska kuća, Nesavladive sile te Zalazak sunca!

Putovanje - u prodaji od 4.7.
Brak voditeljice Madeleine i predsjednikovog savjetnika Jacka djeluje kao bajka iz snova. No iza zatvorenih vrata njihova doma odigrava se prava drama. S usponom Maddyne karijere, mijenja se Jackovo ponašanje: omalovažava je, nadzire i postaje ljubomoran. Maddy isprva ignorira da je suprug zlostavlja, ali se u nju polako uvlači sumnja i strah. Pridruživši se Odboru protiv nasilja nad ženama, Maddy čuje zastrašujuće priče o zlostavljanim ženama, a bivši veleposlanik Bill Alexander pomaže joj na njenom putu ka slobodi i zauvijek joj mijenja život. 

Ladanjska kuća - u prodaji od 11.7.
Sunčan je dan u Hollywoodu, a blještavi Rolls-Royce kabriolet ulazi kroz glavna vrata veličanstvenog imanja poznatog kao Ladanjska kuća. Čovjek za upravljačem je hollywoodski vječni mladić Cooper Winslow, već desetljećima zvijezda velikoga ekrana, legendarni zavodnik. Danas, međutim, Coopa Winslowa očekuje iznenađenje – ostao je bez prebijenog novčića. Kako nema nijedne velike uloge na vidiku, Coopu prijeti bolna sudbina: mora iznajmiti dio voljenoga doma. Njegovi novi podstanari, Mark Friedman i Jimmy O’Connor, imaju vlastitih briga. Marka je netom prije ostavila supruga s kojom je bio šesnaest godina u braku, a Jimmyjeva je supruga nedavno umrla od galopirajuće bolesti. A kad se u kuću usele Markovi sin i kćer, tinejdžeri, sve se mijenja. Glazba trešti iz svakoga kuta, mlade starlete dolaze i odlaze, izbija skandal, a trojica muškaraca koji se prije nisu poznavali neočekivano postaju prijatelji... Tada Ladanjska kuća izražava dobrodošlicu novoj gošći s vlastitom tajnom, koja će na neočekivan način promijeniti Coopov život.

Nesavladive sile - u prodaji od 18.7.
Steve i Meredith Whitman četrnaest su godina u braku prepunom strasti i razumijevanja. Ona je uspješna poslovna žena, investicijska bankarica, i partnerica u cijenjenoj firmi na Wall Streetu. Steve, nadareni liječnik, izabrao je posao na traumatologiji u newyorkškoj gradskoj bolnici gdje se svakodnevno susreće s patnjama unesrećenih ljudi iz najnižeg društvenog sloja. Jedino što im nedostaje, to su djeca. Steve čezne za njima. Ali Meredith nije spremna svoju karijeru podrediti obavezama prema djeci, osobito kad joj je ponuđeno mjesto financijskog direktora u visoko-tehnološkoj kompaniji u San Franciscu. Steve podržava njenu odluku da prihvati novo zaposlenje, te je i sam spreman da što prije pronađe posao u Kaliforniji. Potajno se nada da će u drugom gradu, u drukčijem okruženju, nagovoriti suprugu da imaju dijete. Možda će u Kaliforniji njihova obitelj započeti novi život? Međutim, ni Steve ni Meredith ne računaju na frustracije kojima je izožen brak kada supružnike razdvajaju velike udaljenosti i kada su prepušteni susretima vikendom i lošim voznim redovima. Uprkos njihovim najboljim namjerama, nesavladive sile počinju ih razdvajati.

Zalazak sunca u St. Tropezu - u prodaji od 25.7.
Ljeto promjena, nenadanih otkrića, tajni, iznenađenja i novih početaka… Dok je Diana Morrison postavljala stol za šestero u svom elegantnom njujorškom apartmanu u Central Parku, nije mogla ni sanjati što ih očekuje. Za tri para bliskih prijatelja zajednički doček Nove godine bio je običaj koji su godinama njegovali. Diana i Eric Morrison, Pascal i John Donnally i Anne i Robert Smith, ispijali su šampanjac i kovali planove o nastupajućem ljetnom odmoru u unajmljenoj vili na jugu Francuske. No život je imao svoje planove… Nakon samo dva tjedna, njihove živote potresla je tragedija. Robertov strašan, nenadani gubitak ispunio je njihova srca boli i tugom. Diana, Eric, Pascal i John, sjedinjeni u ljubavi i odanosti prema svom prijatelju, pokušavaju ga nagovoriti da im se u kolovozu pridruži na Rivijeri. No staro i trošno zdanje koje su tamo zatekli, daleko je od raskošne vile koju su zamišljali. Usto, Robert ih sve iznenađuje pozivajući na ljetovanje svoju puno mlađu prijateljicu, prekrasnu filmsku glumicu dugih nogu i blistavog osmijeha. Diana i Pascal na prvi su je pogled zamrzile, ali muškarci su bili očarani. Ali usred trošne vile, pod toplim zrakama sunca St. Tropeza skrivaju se mnoga iznenađenja. Stare rane bivaju izliječene, nove ljubavi otkrivene, a čuda se ipak događaju…pod veličanstvenim zalaskom sunca St. Tropeza.

Svi navedeni naslovi Danielle Steel bit će u prodaji na kioscima i u poštanskim uredima, po neponovljivoj cijeni od samo 19,90 kn! 

Ako na kioscima propustite svoj primjerak nekog od naslova, isti možete potražiti putem call centra 0800 43 23 ili na web shopu 24sata, a ponudu novih književnih naslova možete pratiti na facebook stranici 24sata Shop.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.