Obavijesti

Nečista koža lica? Uklonite sva 4 uzroka nečiste kože lica

Nečista koža lica? Uklonite sva 4 uzroka nečiste kože lica
1

Nečista koža i prištići najrašireniji su dermatološki problem od kojeg pati gotovo 80% adolescenata, te više od 40% žena i mnogi muškarci stariji od 20 godina

S obzirom na veliki broj ljudi koji pati od ovog problema, nečista koža i prištići ozbiljno narušavaju kakvoću života svakog pojedinca – uzrokujući probleme na koži, ali ostavljajući trag i na samopouzdanju pojedinca. Za vidljive simptome nečiste kože odgovorna su četiri faktora: proizvodnja viška sebuma (seboreja), formiranje komedona (folikularna hiperkeratoza), povećani broj bakterija koje utječu na stvaranje prištića (Proionibacterium acnes) i upala koja ih prati.

Eucerin®DermoPURIFYER sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka koji djeluju protiv sva četiri uzroka nastajanja nečiste kože. Mliječna kiselina omogućuje bolji protok sebuma i pomaže u prodiranju ostalih sastojaka. L-karnitin onemogućuje pretvaranje masnih kiselina u sebum. Dekandiol posjeduje izvrsna antimikrobna svojstva, osobito protiv Proionibacterium acnes, dok aktivni sastojak licochalcone A umiruje kožu. 

MIŠLJENJA ISPITANIKA

Danas je bio moj prvi pravi dan testiranja svih Eucerin® proizvoda. Svakako mogu pohvaliti gel za pranje lica, blagog je i ugodnog mirisa, ne pjeni se previše i, što je najvažnije, ne isušuje kožu lica.

Tomislav  V., (26)

Nakon tri dana primjene Eucerin® proizvoda pokazao se točnim moj prvi dojam da kreme odlično matiraju i drže cijeli dan. Ipak, nakon cijelog tjedna maltretiranja lica make-upom, jučer sam bila primorana posegnuti za peelingom (iz iste Eucerin® linije) te sam nakon njega stavila noćnu kremu i lice je jutros preporođeno.

Ivana G., (31)

 Prošlo je punih mjesec dana od početka primjene Eucerin® proizvoda. Borba protiv mitesera, prištića i akni postaje sve lakša i lakša, jer se njihova brojnost, rasprostranjenost i veličina iz dana u dan sve više smanjuju i smanjuju. Posebno bih izdvojila DermoPURIFYER gel za čišćenje koji me naprosto oduševio i preporučila bih ga stvarno svakome tko ima problema s aknama, miteserima i masnom kožom lica, jer njegove prednosti i učinci su zaista vrhunski: duboko čisti, tonificira i osvježava, učinkovito sprječava nastajanje prištića i mitesera, nježno odstranjuje šminku i smanjuje razvijanje bakterija, smanjuje kožne iritacije i crvenila, guste je teksture, pa je za pranje cijelog lica potrebna zaista vrlo mala količina. Gel ću zbog ovih odličnih svojstava svakako preporučiti svom bratu da ga koristi, jer već godinama ima problema sa ružnim i ogromnim aknama na čelu.

Anica M., (24)

Pozivamo Vas da pogledate i ostale komentare ispitanika testiranja Eucerin®DermoPURIFYER proizvoda na web stranici Eucerina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.