Obavijesti

Promo sadržaj

10. rođendan Rosesa uz lov na neodoljive popuste

10. rođendan Rosesa uz lov na neodoljive popuste
5

Sve koji posjete Roses Designer Outlet od 2. do 11. studenog očekuje lov na sjajne popuste, zabavna događanja i nezaboravna druženja

Kao najljepši modni grad i prvi designer outlet u Hrvatskoj, Roses je već 10 godina središte vrhunskog stila i provjerenog modnog dizajna. Zato je za sve svoje posjetitelje od 2. do 11. studenog pripremio vrtoglave popuste koji se događaju jednom u 10 godina, kao i mnoštvo zabavnih događaja i druženja s pravim zvijezdama!

U subotu 3. studenog Roses omogućuje druženje i upoznavanje s najpopularnijim hrvatskim blogericama. Za pravi meet-up s fanovima - na raspolaganju će biti youtuberica Nika Ilčić (@nikailcic) koja će tom prilikom ekskluzivno predstaviti knjigu Planet Nika. Istog dana, svoj će #dobarulov pokazati i popularne hrvatske blogerice Matea Frajsberger (@click4chic) i Maša Zibar (@mashinthebeauty).
U subotu 10. i nedjelju 11. studenog Roses priprema CHEF'S BATTLE - slasno nadmetanje gastro blogera kojima će u pripremi rođendanskih muffina i mini torti pomagati Andrea Andrassy i Mario Petreković.

Slatkim minutama bit će dodane i minute smijeha uz uz stand up komičare Peđu Bajovića i Komediju s nogu, zatim rasplesani orkestar Scifidelity Orchestra i sportske aktivnosti Marija Valentića. Svim fashionistima će na raspolaganju stajati modne blogerice Marija Nikšić (@ormarija), Ana Karadžole (@psychocouture) i Barbara Repe (@brbtch), dok poseban program očekuje i najmlađe uz dječje predstave, photo booth i zabavne klaune. Puhanje svijećica na rođendanskoj torti predviđeno je za subotu 10. studenog kao i veličanstveni vatromet. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.