Obavijesti

Promo sadržaj

15 godina Kladionice Hrvatske lutrije: Izvučen sretni dobitnik

15 godina Kladionice Hrvatske lutrije: Izvučen sretni dobitnik
2

Kladionica Hrvatske Lutrije na tržištu je prisutna od 2004.g., a svoj petnaesti rođendan proslavila je ovog lipnja.

Povodom ovog jubilarnog rođendana priređena je nagradna igra „35 dana do apartmana“, a sudjelovali su svi igrači koji su u razdoblju od 29. travnja do 2. lipnja odigrali listić sportskog klađenja. Izvlačenje nagrada održano je 7. lipnja, na sam rođendan Kladionice Hrvatske Lutrije, a glavnu nagradu odnosno apartman u Kukcima (Poreč) osvojio je gospodin Edvard Burić iz Rakitja. 

„Supruga nije vjerovala i mislila je da se šalim. Morao sam ponovo otvoriti stranice Hrvatske Lutrije kako bi joj dokazao da moje ime piše pod dobitnikom apartmana“ – izjavio je nasmijani Edvard koji je, kako kaže, jednako oduševljen baš kao i svi oko njega.  

Osluškivanjem potreba i stavljanjem igrača u fokus, bogatim ponudama i najboljim koeficijentima, Kladionica Hrvatske Lutrije bilježi konstantan rast te postaje važnim čimbenikom na hrvatskom kladioničkom tržištu. Važno je istaknuti da je u ovom trenutku Kladionica Hrvatske Lutrije jedina hrvatska kladionica (u 100%-tnom hrvatskom vlasništvu) za razliku od preostalih 5 sudionika na tržištu koji, prema podacima Ministarstva financija, priređuju igre klađenja.  

Hrvatska Lutrija zalaže se za povratak igrača s ilegalnih internetskih stranica u domaće kladionice. Samo u segmentu klađenja, milijarde kuna odlaze nelicenciranim priređivačima igara na sreću i gubitak su za Državni proračun. Hrvatska Lutrija svojom djelatnosti generira znatna financijska sredstva koja uplaćuje u Državni proračun za potrebe financiranja humanitarnih, sportskih, kulturnih i sličnih organizacija te je za ove namjene u 2018. g. ostvareno 92,09 milijuna kuna. 
 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive