Obavijesti

Promo sadržaj

2. Enter the Groove: Party na kojem trebaš biti u Saloonu

2. Enter the Groove: Party na kojem trebaš biti u  Saloonu
2

Enter The Groove događaj je na kojem jednostavno trebaš biti. Svi oni koji uživaju u elektro-house-funky-boogie-disco ritmovima ove subote krenut će prema zagrebačkom Tuškancu

Već prvi ETG pokazao je da dobra mjuza, ugodan ambijent i vesela ekipa jamče odličan provod. Priču smo započeli u zagrebačkoj Laubi i otvorili novu eru partijanja u Zagrebu. 

Nastavljamo u kultnom Saloonu na drugom Enter The Groove partyju. Ovaj put gruvat ćemo uz domaću uzdanicu: DJ-icu Vesnu G, francuskog DJ-a Williama Collinsa, a iz Njemačke nam stiže Superlover. Ovaj berlinski DJ i producent svojim hitovima, kako mu tepaju strani mediji, osigurao je mjesto u ringu s velikim dečkima.

Dakle, punoljetan si i spreman na dobru zabavu? Čekamo te sutra u Saloonu od 22 sata. Ulaznice od 50 kuna nabavi ovdje i zajedno dočekajmo zoru...

Enter The Groove partyji neće stati i uskoro očekuj poziv na neku novu atraktivnu lokaciju. U Zagrebu ih ne manjka, a mi ih neumorno tražimo. Tako ćemo sutra dati priliku mnogim mladim ljudima da prvi put zavire iza vrata kultnog Saloona o kojem je većina čula tek u pričama o nezaboravnim noćima na zagrebačkom Tuškancu. 

Nizom ovakvih pop-up partyja Zagreb svrstavamo uz bok svjetskih metropola koje na sličan način oživljavaju ponekad i zaboravljene prostore, a umjetnicima pružamo priliku da predstave publici svoje audiovizualne kreacije u posebnom ambijentu. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura