Obavijesti

Promo sadržaj

20. Leggiero bar - omiljeno mjesto za ispijanje kave

20. Leggiero bar - omiljeno mjesto za ispijanje kave
5

Leggiero bar je odavno sinonim za vrhunsku kavu i uslugu. Prvi Leggiero otvoren je 2007. godine u Zagrebu, a danas je vodeći lanac kafića u Hrvatskoj prisutan na čak 20 lokacija

Osim u Zagrebu, bogata ponuda pića i premium slastica s potpisom zagrebačke slastičarnice Torterie Macaron, sada se može naći i u Leggiero baru u Puli, Zadru, Splitu, Varaždinu, Slavonskom Brodu, te novootvorenom Leggieru u Osijeku. Muffini, cookieji, mini donuti i još bolje torte, dolaze u različitim okusima pa je pravi izazov izabrati najbolji! 

Uz prvu jutarnju kavu odnedavno se poslužuje i doručak. Tako su se mnogi poslovnjaci već naviknuli uz Lavazzin espresso naručiti i svježe pečeni kroasan, Leggiero snack toast sa sirom i šunkom ili nešto slatko. Stalni gosti vole svakodnevne posebne ponude s najtraženijim  proizvodima po povoljnijim cijenama. 

Ako volite dan započeti vitaminskim napitkom ili želite probati nešto drugačije, u Leggiero barovima možete pronaći i nove smoothieje od jagode i manga s bademovim mlijekom ili već dobro poznate Leggiero MIX svježe cijeđeni sokove. Uz popularne okuse, predstavljeni su i neki novi među kojima je Ginger – svježi sok od limuna, naranče, jabuke i đumbira. Prava je energetska bomba! Novu sezonu otvaramo s novim okusima, pa tu možete naći novi svježi mix s krastavcem, jabukom i ananasom. Leggiero ima ponudu i za sportaše tako da i aktivni gosti mogu izabrati proteinski shake nakon treninga. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Od jutra do mraka – za svakog gosta ponešto

Leggiero je omiljeno mjesto za after work i after shopping druženja, kao i za večernja druženja s prijateljima jer vikendima priprema zanimljive programe uz promo cijene pića.
Trenutno je najpopularniji program subotom „Craft Beer Night“ uz probrane domaće proizvođače craft piva i special selection piva. Tokom cijelog tjedna, Leggiero tim voli iznenaditi svoje goste pa uz svako naručeno pivo časti svježe pečenim bavarskim perecom. Za ljetnu sezonu spremaju i nova iznenađenja među kojima su i novi kokteli s rumom i džinom, a sladokusce očekuje pravi užitak za njihovo nepce uz ponudu sladoleda po originalnoj talijanskoj recepturi. Posebno se ističu proteinski sladoledi od crne čokolade i manga koji imaju smanjeni udio masnoće, prirodni šećer (fruktoza), te ga mogu jesti i svi oni koji imaju intoleranciju na mlijeko jer se radi s vodom.

Ugodnoj atmosferi svakako doprinosi i moderni dizajn kojega potpisuje studio Arhitektri, a osobita pažnja u svakom lokalu se pridaje uslužnom osoblju, kvaliteti usluge i bogatoj svakodnevnoj ponudi, što je recept za zadovoljne goste koji se uvijek iznova vraćaju.

Sve Leggiero lokacije potražite na www.leggiero.hr, a pratite ih na Facebooku i Instagramu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.