Obavijesti

Promo sadržaj

23 godine sportskog duha uz JAKO sportsku opremu

23 godine sportskog duha uz JAKO sportsku opremu
2

Po razumnoj cijeni i sa naglaskom na osnovno. Ali i kroz naše nove proizvode, ostajemo uvijek vjerni nama i našim korisnicima: Ovo je JAKO. 23 godine sportskog duha

20 godina se JAKO s posebnom strašću trudi ispuniti želje mnoštva sportaša. S timskom opremom – razvijenom od strane strastvenih sportaša koji točno znaju šta je potrebno jednom današnjem sportašu. U 1989 smo počeli sa opremanjem sportskih ekipa između dvije rijeke, Jagst i Kocher, kako bi izgledali bolje i ljepše, te bili brže usluženi. Danas, JAKO je zastupljen u preko 40 zemalja, sa svojim visoko-kvalitetnim sportskim proizvodima, koji se odlikuju atraktivnim dizajnom i mnoštvom raznih boja i krojeva. I sve to za razumnu cijenu. Budući da smo uvijek bili usmjereni samo na ono što je prikladno za sportaše. Na taj način smo se vodili ranije, a takođe i danas, da svojim kupcima pružimo potpunu uslugu, a takođe i podršku mladim talentima te kroz sponzorstva.
 
Nova kolekcija tjera sportska srca da kucaju brže. Bilo hotelska, trening, natjecanje ili za slobodno vrijeme – među timskim linijama, aktivnom i casual ponudom, svaki natjecatelj može odmah naći ono što traži. Uz još veći izbor boja i kombinacija.
 
Novo razvijeni JAKO-SPORT-TEC-CONCEPT ne samo da pokazuje da je sportska odjeća postigla željenu funkcionalnost, već to tehnološki i dokazuje. Funkcionalni umetci, razvijeni za visoke sportske zahtjeve.
 
ŽIVJETI SPORT. Živjeti dalje našu kulturu i dijeliti je s mnoštvom sportaša, predstavlja veliki izazov, koji stavljamo pred sebe, naše djelatnike i suradnike svaki dan iznova.

Polako se bliži vrijeme darivanja te smo odlučili da svi naši kupci budu nagrađeni sa 15% popusta na cjelokupnu kupovinu. Dovoljno je samo pri završetku kupovine ukucati kod JAKO15 u košarici.
Kod vrijedi do kraja ove godine.

Uvjeti korištenja kupona:

Kupon kod JAKO15 ne može se koristiti u kombinaciji s drugim kuponima niti se odnosi na artikle koji su već sniženi. Kupon se također ne primjenjuje na artikle iz kategorija: Mega, HNK Rijeka, NK Zagreb i Bayer Leverkusen. Ukoliko se unutar košarice bude nalazio jedan od artikala iz gore navedenih kategorija, kupon se neće moći primjeniti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini