Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

24sata daruje: Položila je tek i osvojila Ford Fiestu

None Foto: R. Anić/Pixsell

Ljubav na prvi pogled: Ksenija Romić (32) iz Splita u nagradnoj igri lista 24sata osvojila je automobil koji je planirala uskoro ionako kupiti

Čim sam ga vidjela, rekla sam, ajme, super! Oduševila me njegova boja, rekla nam je o Fordu Fiesti dobitnica naše nagradne igre Ksenija Romić nakon što smo joj javili sretnu vijest.
- Nedavno sam položila vozački pa sam odlučila kupiti Fiestu. Vidjevši nagradnu igru u 24sata, rekla sam roditeljima da i oni počnu skupljati kupone, pa sam poslala dvije omotnice, žutu i ružičastu. Baš me zanima koja je izvučena - kazala nam je Ksenija. Rekli smo joj kako joj je sretna bila žuta, a ona je nastavila priču.
- Bila sam nekako uvjerena da ću dobiti taj auto. Baš ne igram nagradne igre, ali ovog me puta osjećaj nije iznevjerio. Nadala sam se kako ću u petak vidjeti svoje ime. Ne mogu opisati kakav je osjećaj kad doznate da ste osvojili nagradu - rekla je Romić.
Sretna dobitnica Ford Fiestu preuzima idućeg tjedna. Da je nagradna igra regularna potvrdila je javna bilježnica.

Komentari (5)
  • Niste to vi darovali to su darovali drugi citatelji koju kupuju novine i koji vam pune vas budzet,tako da vi ovu fiestu niste ni \"osjetili\" :-)

    6. 11. 2009,   17:38
  • polozila je tek lol,,, vrlo smislena recenica NE

    6. 11. 2009,   17:48
  • Ma dajte ljudi,radujte se sto je netko osvojio nagradu,k tomu jos auto!!!!!!!! Nije bitno kako je skupljen novac.A ove novine nisu skupe koliko ja znam

    6. 11. 2009,   18:27