Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

24sata Express: Tuđman me tražio da se prerušim

None Foto: 24sataExpress

Novi broj tjednika 24sata Express po cijeni od 5,99 kuna donosi najbolje viceve, velike križaljke, sve tajne zapisane u zvijezdama, najbolje recepte

U novom broju 24sata Expressa od petka čitajte...
- Najbolji hrvatski general Petar Stipetić otkriva: Tuđman je od mene tražio da se prerušim u ženu
- Reporter 24sata Expressa na Dravi je tražio dragocjene grumene zajedno s posljednjim ispiračima zlata. U jednom je trenutku nešto zasjalo na njegovoj lopati, a on je pomislio da ga u rijeci čeka bogatstvo...
- Goran Ivanišević otkriva zašto je vratio jahtu: Nisam ja Tayson pa da bankrotiram
- 24sata Express donosi i reportažu iz kuća zlostavljanih muškaraca: Skrivaju se od supruga koje su ih prebile

Istrage zločina, političke afere, reportaže i dosad neotkrivene i šokantne istine donosi vam novi tjednik 24sata Express po super povoljnoj cijeni od samo 5,99 kuna svakog petka. Tjednik je prepun križaljki, horoskopa, viceva, a sadrži i neizostavni tv tjednik. Tjednik koji sadrži baš sve što vas zanima!

24sataExpress od sad možete pratiti i na Facebook stranici te prije svih doznati koje ćete teme čitati u sljedećem izdanju, primati linkove s pričama, ali i besplatno prolistati stare brojeve u PDF-u.

Komentari (10)
  • Dr.Franjo Tuđman, Prvi Hrvatski predsjednik, uz Hrvatske branitelje najzaslužniji za stvaranje Hrvatske države.Zamislite ovog aktualnog precjednika na Franjinom mjestu u sudbonosnim trenucima ne za Hrvatsku državu nego za Hrvatski narod dali če uopće preživjeti.

    5. 8. 2010,   18:23
  • ...Stipeticu, laskas sam sebi....moze biti samo da ti je rekao da se prerusis u kakvu babetinu hahaaaa

    5. 8. 2010,   18:23
  • Dobro da ti nije rekao da se naguzis......hahahahahah

    5. 8. 2010,   18:23