Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

24sata im darovao stan: U Zagrebu će školovati djecu

None Foto: Andreja Thomas

Dobitnica je rođena Zagrepčanka, a u Ogulinu se udala. Ne planira se vratiti u Zagreb, ali stan će dobro doći djeci. Dobitak će slaviti sa 40 prijatelja

Tomislava Mrvoš (27) iz Manojlovića kraj Ogulina osvojila je stan u Laništu, u velikoj nagradnoj igri 24sata. Živi sa suprugom Slobodanom (25) i dvoje djece, Anjom (3) i Nikolom (2), u kući suprugovih roditelja Marice i Miloša. Presretna obitelj danas će proslaviti dobitak stana te će pozvati četrdesetak prijatelja i rodbine na slavlje.
- Presretna sam, nisam se nadala dobitku. Izrezivala sam kupone svaki dan i naravno da sam se potajno nadala dobitku i priželjkivala ga, ali nakon što sam poslala kupone, na nagradnu sam igru posve zaboravila. Nazvala me Renata Sopek, a uopće nisam shvaćala zašto me zove. Još ne mogu vjerovati - presretno priča Tomislava. Još ne znaju što će sa stanom, ali su sigurni da će im dobro doći. Suprug radi u Rijeci u HŽ-u, a Tomislava je nezaposlena. Inače je rođena Zagrepčanka. Roditelji joj žive u zagrebačkom Botincu. Stan će dobro doći našoj djeci Anji i Nikoli ako se požele školovati u Zagrebu.
- Rijetko igram nagradne igre, ali ova me je potaknula da nastavim i dalje okušavati svoju sreću - kaže presretna Tomislava.

Komentiraj, znaš da želiš!