Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

24sataExpress: Tajna mreža zagrebačkog policajca za seks!

None Foto:

U petak, 14.12. potražite novi broj tjednika 24sataExpress na svim kioscima za samo 6,99 kuna i saznajte sve o inspektoru koji je imao svoju mrežu svodnika.

U petak, 14.12. na svim kioscima potražite novi broj tjednika 24sataExpressa u kojem otkrivamo priču o policajcu koji je radio za svodnike. Saznajte kako je zagrebački detektiv, šef odjela za borbu protiv prostitucije, odavao tajne o svodnicima, štitio njih i njihove klijente, a na kraju i sam - zajedno sa suprugom - ogrezao o kriminal, bogatio se uzimajući mito, pa završio u zatvoru. Pročitajte ispovijedi djevojaka koje su zarađivale 1000 eura na noć.

Donosimo drugi dio velike životne ispovijesti Ćire Blaževića. Ćiro otkriva zašto cijeni Jadranku Kosor i Josipovića, ali zašto niti jednoj ženi ne dopušta da mu pegla košulje. Otkrivamo kako je propala najpoznatija tv emisija o 'celebrityjima' koja je 'stvorila' Gotovce, Avu Karabatić, Modnog Mačka... Sve o raspadu Red Carpeta pročitajte u novom broju 24sataExpressa i saznajte zašto više nema silno popularne estradne emisije.

24sataExpress - jedini tjednik koji sadrži baš sve.

Komentiraj, znaš da želiš!