Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

2 dana do glasanja o funti. Budite spremni i zaradite

None Foto: Fortrade

Fortrade je, svima koji žele iskoristiti ovaj povijesni događaj i zaraditi na funti, osigurao besplatnih 50€ za trgovanje svim valutnim parovima vezanim za funtu GBP/USD, GBP/EUR, GBP/CHF

Besplatnih 50€ za trgovanje preuzmite ovdje.

Britanci će u četvrtak, 23. lipnja 2016. odlučiti o sudbini svoje države. Prema nedavnoj anketi, veći broj ljudi u UK kaže da Britanija treba izaći iz EU (47%), u odnosu na one koji bi radije ostali u sklopu Unije (44%).

Analitičari upozoravaju da bi glasanje za izlazak iz EU moglo ozbiljno ugroziti izglede za rast Velikoj Britaniji i moglo bi uvjetovati devalvaciju funte i to do 30%. Međutim, ukoliko ishod referenduma bude obrnut i Britanija ostane u EU, moglo bi se dogoditi da se funta, protiv dolara i eura, popne na razine koje nisu viđene još od kraja prošle godine.

Bez obzira na ishod referenduma, jedno je sigurno – funta će sigurno reagirati.

Velike oscilacije na tržištu značit će i veliku priliku za zaradu na funti, zato je Fortrade, svima koji žele iskoristiti ovaj događaj i zaraditi, osigurao besplatnih 50€ za trgovanje svim valutnim parovima vezanim za funtu (GBP/USD, GBP/EUR, GBP/CHF…) na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50€ za trgovanje preuzmite ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.