Obavijesti

Promo sadržaj

4 godine zaredom najbolji u Hrvatskoj! Jeste li ih posjetili?

4 godine zaredom najbolji u Hrvatskoj! Jeste li ih posjetili?
4

Iako obiteljska poduzeća u Lijepoj našoj nisu rijetkost, dapače jedan su od najčešćih oblika poduzeća, prava je rijetkost da uspješno posluju desetljećima.

Uz to, još su rjeđa poduzeća u kojima se istim poslom istovremeno bavi više generacija iste obitelji. Upravo su obiteljska tradicija i obiteljska atmosfera ono što mnogim korisnicima ulijevaju dodatno povjerenje i sigurnost u usluge kojima se poduzeće bavi.

Odlučili smo provjeriti koga to korisnici najčešće biraju kada govorimo o obiteljski vođenim poduzećima i zašto im poklanjaju svoje povjerenje. Sigurnost, ugodna atmosfera i individualan pristup još više su izraženi kada se radi o zdravstvenim uslugama. Nismo morali previše razmišljati jer put nas je odmah doveo do Štimac centra dentalne medicine u Zagrebu.

“Obitelj mi je uvijek bila prioritet i motivacija u razvoju posla. Velika mi je čast da su moja djeca krenula mojim stopama i sad mogu reći da sam dosegla svoje ciljeve jer imam ravnopravne stručne sugovornike koji mi pružaju pomoć u svakodnevnim situacijama i slučajevima. Drago mi je da smo u centru uspjeli sačuvati obiteljsku atmosferu koja nas prati godinama”, istaknula je Maja Jagodić-Štimac, dr. med. dent. osnivačica Štimac centra.

Ovaj poznati dentalni centar ponosi se upravo obiteljskom atmosferom, koju je obitelj Štimac prenijela na svih 60-ak djelatnika centra. Upravo stručnost i profesionalnost stručnjaka u svojim poljima, kao i obiteljsku atmosferu, već više od 35 godina cijene njihovi vjerni pacijenti. O zubarima o kojima svi pričaju pisali smo i prošle godine kada su ponijeli dvije titule najboljih doktora u Hrvatskoj, a ove godine tome su pridodali još jednu.

3 TITULE NAJDOKTORA PREMA ODABIRU PACIJENATA

Uz dugogodišnje nositelje titule najboljih doktora po izboru pacijenata, Maju Jagodić Štimac, dr. med.dent. i oralnog kirurga Filipa Štimca, ovogodišnja najbolja doktorica u izboru portala najdoktor.com je i Elena Štimac Vukojević. Ovime se Štimac centar može pohvaliti s čak tri svoja doktora proglašenima najboljim, a titule osvajaju već četiri godine zaredom.

“To je naša najveća snaga, to je ono što je moj pokretač i pokretač svih djelatnika centra - zadovoljstvo pacijenata! Raditi u tako velikom timu u kojem svi dišu kao jedno i svi su fokusirani na taj glavni cilj prava je rijetkost i drago mi je da to prepoznaju svi naši pacijenti”, kazala nam je doktorica Jagodić-Štimac te dodala kako njezin cijeli tim veliku važnost pridaje individualnom pristupu pacijentima. Upravo im je povjerenje koje steknu kod svojih pacijenata važnije od bilo koje nagrade.

KONSTANTNIM ULAGANJEM DO ZADOVOLJNIJIH PACIJENATA

Štimac centar poznat je po brzom širenju, ali je ujedno i jedna od rijetkih tvrtki koja je uspjela očuvati obiteljsku atmosferu u timu u kojem radi toliki broj stručnjaka iz svih grana stomatologije. Ta je činjenica razlog zbog kojeg svakodnevno uspijevaju graditi povjerenje svih korisnika njihovih usluga.

„Naše tri titule najboljih doktora za mene predstavljaju veliku odgovornost jer ih sljedeće godine moramo opravdati. To ćemo postići daljnjim ulaganjem u cijeli tim stručnjaka u našem centru, ali i u tehnologiju. Jedino tako ćemo našim pacijentima moći nastaviti pružati uslugu na vrhunskom nivou u ugodnom ambijentu našeg modernog centra“, dodaje doktor Filip Štimac koji je uz doktoricu Jagodić-Štimac već uvršten u najdoktore u Hrvatskoj. S druge strane, doktorici Eleni Štimac Vukojević ovo je prvi puta da se našla na ovom prestižnom popisu

"Ovo je velika čast za mene, najviše zbog toga jer je ovo odabir pacijenata. Dokaz je to da pacijenti cijene ne samo moj trud, nego i trud i zalaganje cijelog Šimac tima”, ističe za kraj doktorica Štimac Vukojević.

U njihove kvalitete uvjerilo se već više od 20.000 zadovoljnih pacijenata, a ako još niste uvjerite se i vi. Zatražite konzultacije kod iskusnih stručnjaka u centru s obiteljskom tradicijom i saznajte koje je najbolje rješenje za vašu dentalnu situaciju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.