Obavijesti

News

Komentari 9

486 roditelja dobilo je slobodan dan da otprate prvašiće u školu

486 roditelja dobilo je slobodan dan da otprate prvašiće u školu
1

Radi se o 480 prvašića među kojima su i  devet blizanaca i jedne četvorke. Uz slobodan dan za roditelje, prvašići su dobili prigodne pakete školske opreme i pribora

VIDEO

Svim zaposlenicima koji su roditelji prvašića Konzum je omogućio slobodan dan prvog dana škole kako bi se u potpunosti mogli posvetiti svojim mališanima. U Konzumu koji zapošljava više od 12.500 djelatnika, zaposleno je 468 roditelja čija djeca kreću u prvi razred osnovne škole. Radi se o 480 prvašića među kojima su i  devet blizanaca i jedne četvorke. Uz slobodan dan za roditelje, Konzum je ujedno i sve prvašiće darivao prigodnim paketima školske opreme i pribora. 

"Polazak u školu veliki je događaj, kako za mališane, tako i njihove roditelje. Zadovoljstvo nam je što smo našim zaposlenicima, roditeljima prvašića na ovaj dan omogućili da budu uz svoje mališane te da ih ponosno otprate po prvi puta u školske klupe. Naši zaposlenici naša su snaga. Oni su s nama u svim trenucima važnim za rast i razvoj naše kompanije. I ovom inicijativom željeli smo im uzvratiti i uljepšati ovaj važan događaj za njih i njihove obitelji“,  izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma. 

"Kroz različite inicijative trudimo se svake godine napraviti nešto što će naše zaposlenike i njihove obitelji razveseliti. Tako smo sve naše kolegice iznenadili ružama za Dan žena, a djeca naših zaposlenika već se nekoliko godina vesele prigodnim darovima za blagdane. Osluškujući naše zaposlenike, ove godine odlučili smo se za korak više i sretni smo jer je i ovog puta osmijeh na licima ponosnih roditelja i njihove djece pokazao da smo na pravom putu. I u budućnosti ćemo nastaviti s ovakvim i sličnim inicijativama“, izjavila je Maša Prebeg, direktorica ljudskih resursa u Konzumu.

Zaposlenici Konzuma, roditelji prvašića dali su i cijeli niz pozitivnih komentara na ovu Konzumovu inicijativu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

„Super! Žena i ja smo razmišljali kako ćemo se organizirati za taj dan i sad nam je to došlo kao savršen poklon! To je dan koji se događa samo jednom u životu i njega  pamte ne samo djeca nego i roditelji. Kada ne očekuješ pomoć oko toga, onda je to pravo iznenađenje i puno nam znači“, izjavio je Viktor Rosandić, voditelj prodavaonice u Umagu i otac malene Nine.

„Ovaj dan postao je još posebniji upravo zahvaljujući Konzumu. Ovo je najljepši mogući poklon za jedan od najvažnijih događaja u životu“, izjavila je Kristina Lešnjaković iz Konzumove trgovine u Belišću koja je mama djevojčice Eme. 

„Hvala od srca, iskreno nismo sigurni tko je više uzbuđen, mi roditelji ili naši prvašići“, izjavila je Ivana Marinović, Konzumova zaposlenica iz Splita i mama ponosnog prvašića Ante.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović