Obavijesti

Promo sadržaj

5 investicija koje se višestruko vraćaju za sigurnu budućnost

5 investicija koje se višestruko vraćaju za sigurnu budućnost
2

Nova godina još je jedna nova prilika da poboljšamo svoj život. Najbolji način za to je ulaganje u sebe, što podrazumijeva zdravlje, sigurnost, usavršavanje i financijsku stabilnost

Malim promjenama možemo učiniti puno za sebe i učiniti značajnu razliku u svom životnom uspjehu. Možda ne možemo utjecati na sve aspekte života, ali to ne znači da ne možemo poboljšati ono na što imate utjecaj.

Ali, kao i inače u životu, za većinu investicija treba nam novac. Budući da živimo u vremenu kada je teško odvojiti i malo novca na sebe, povlastica je što možemo iskoristiti pogodnosti brzih kredita. Ferratum banka nudi najpovoljnije zajmove bez obzira na što želimo potrošiti novac.

Ako postanete novi korisnik usluga Ferratum banke, možete podići besplatni kredit u kojem ćete za iznos do 4 000 kn kredita imati 0 kuna troškova, s rokom otplate do 30 dana. Budući da je do novca tako lako doći, evo na koje bi investicije bilo najbolje potrošiti ga!

Životno osiguranje za sigurnu budućnost

Budući da je život nepredvidiv i mogu nam se dogoditi stvari na koje nismo računali, pametno je otvoriti štednju ili životno osiguranje, s kojima ćemo biti sigurni da ni u najtežim vremenima nećemo ostati nezbrinuti. Iako je teško razmišljati o takvim stvarima dok je sve u redu, u slučaju nesreće, itekako je olakotno moći se osloniti na novac od osiguranja. Male mjesečne uplate mogu se višestruko isplatiti ako nam u životu krene loše.

Uložite u strane jezike

Bilo kakva vrsta edukacije odlična je investicija, a pogotovo kada je to učenje stranih jezika. Što više jezika znamo, to je veća mogućnost za poslovnim napredovanjem, ali i osobnim rastom. Osim engleskog, koji je danas jezik po kojem se gotovo čitav svijet sporazumijeva, vrlo je dobra investicija naučiti i druge svjetske jezike. Pa je tako za poslovne ljude sve zgodnije znati sporazumjeti se na kineskom jeziku. Ako volite istok, naučite turski, a ako radite u turizmu, ne škodi znati talijanski, njemački ili ruski jezik. Koji god izabrali, nesumnjivo će obogatiti vaš privatni i poslovni život.

Edukacijom do poslovnog uspjeha

Osim u jezicima, možete se dodatno educirati i na drugim poljima. Danas razna učilišta nude prekvalifikacijske programe ili programe za usavršavanje, čime možete ili promijeniti, ili poboljšati svoju karijeru. Ako želite promijeniti posao, nema boljeg načina nego izučiti se za njega na profesionalnom programu. Također, razni edukacijski programi mogu vam pomoći doseći odgovornije i bolje plaćene poslovne pozicije. Ovo je investicija koja će vam se brzo isplatiti i dugoročno donositi veliku zaradu.

Ništa bez zdravlja

Još jedna od ključnih investicija u Novoj godini je ona u vaše zdravlje. Bez zdravlja ništa drugo neće biti moguće, a ni važno. Kako biste bili sigurni da je i s vašim tijelom sve u redu, na početku godine napravite sistematski pregled. Najbolje je uložiti u kompletan sistematski u nekoj od poliklinika, gdje ćete najbrže i najjednostavnije pregledati cijelo tijelo. Sistematski pregled odlična je prilika da otkrijete moguće bolesti u samom početku, kada ih je lakše izliječiti ili da saznate kako očuvati vaše zdravlje, ako je s njime srećom, sve u redu.

U novoj godini bez dugova

Financijska sigurnost još je jedna važna stepenica prema boljem životu u novoj godini, a ona se prelazi najprije rješavanjem starih dugova. Napravite financijski plan i zatvorite minuse na što više kartica. Male kredite poplaćajte, a veće pretvorite u jedan koji ćete lakše moći pratiti i otplaćivati. Ako možete, poželjno je da vratite i sve privatne dugove, kako biste u Novu godinu ušli rasterećeni.

U tome vam najbolje može pomoći Ferratum banka sa svojim brzim pozajmicama. Iskoristite akciju u kojoj Ferratum banka svojim postojećim korisnicima daje 30% manje bankovne naknade na sve vrste kredita, s rokom otplate od 30 dana i prijavite se online prijavom. 

Ferratum banka će vam svojim kreditima dati mogućnost da si možete priuštiti sve što će u ovoj godini poboljšati vaš život, jer doista nema bolje financijske investicije od one u samoga sebe.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura