Obavijesti

Promo sadržaj

5 razloga zašto trebate veći hladnjak

5 razloga zašto trebate veći hladnjak
3

Hladnjak je važan uređaj u svakoj kuhinji. Pomaže vam držati maslac na pravoj temperaturi, savršeno hladi bocu vašeg omiljenog bijelog vina i održava vaše povrće svježim i hrskavim dulje vrijeme

Jeste li razmišljali o većem hladnjaku? Možemo vam dati najmanje pet razloga zašto je veći hladnjak briljantna ideja.

Više vremena 

Kako biste smanjili broj posjeta najbližem supermarketu, veći hladnjak je pravo rješenje. Lako se može dogoditi da se vaši tjedni posjeti trgovini pretvore u mjesečne posjete. Sada možete posvetiti dodatno vrijeme svojim hobijima ili najbližima.

Bolja organizacija i manje hrane koja se baca 

Istraživanja pokazuju da puno hrane propada jer jednostavno zaboravimo da je skrivena negdje u hladnjaku. Veći hladnjak omogućava bolju organizaciju i preglednost namirnica, tako da ćete s njime uvijek znati što vam je u hladnjaku. 

Više prostora za pripremu obroka

Dragocjeno je imati unaprijed pripremljen obrok za vrijeme radnog dana ispunjenog obavezama. Veliki hladnjak osigurava dovoljno prostora za čuvanje unaprijed pripremljene hrane. 

Veći zamrzivač

Veći hladnjak obično znači i veći zamrzivač. Možete skuhati veliku količinu paprikaša, napraviti lazanje za cijelo društvo ili ispeći pitu u većoj količini te ih zamrznuti i imati spreman gotov obrok. Uvijek je dobro imati dodatnu hranu spremnu u hladnjaku ako nemate puno vremena za pripremu obroka.

Jednostavnija obiteljska okupljanja 

Ako ste domaćin na okupljanjima za prijatelje i obitelj, vaš će hladnjak sigurno pucati po šavovima od previše namirnica u njemu. Veći hladnjak osigurava opuštenu kupnju velike količine namirnica za proljetni roštilj ili večernju zabavu u vašem domu.
 
Više prostora u rashladnim uređajima Gorenje

Gorenje hladnjaci i zamrzivači vrhunski su izbor za svakoga tko želi prikladan i učinkovit način očuvanja svježine hrane. Kombinirajući moderan dizajn s naprednom tehnologijom i prostranom unutrašnjosti, ovi uređaji nude lako dostupnu i dobro organiziranu pohranu za sve vaše namirnice.

Zbog većeg volumena, hladnjaci osiguravaju manje odlazaka u kupovinu te smanjuju količinu hrane koja propada zahvaljujući boljem pregledu namirnica. Nije čudno da ćete se odmah zaljubiti u njih.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive