Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

A bio je na servisu prije tjedan dana: Renault planuo u vožnji

None Foto: Čitatelj 24sata 4

Vozač (32) iz Gline uspio je pobjeći iz gorućeg Renaulta na cesti D1 u Budačkoj Rijeci kraj Karlovca. Auto je sasvim izgorio. Servis je platio 1200 eura prije tjedan dana

Renault Megane zagrebačkih registarskih oznaka zapalio se u vožnji u četvrtak ujutro u 8.20 sati na državnoj cesti D1 u Budačkoj Rijeci kod Karlovca. U potpunosti je izgorio. U požaru nije nitko ozlijeđen, a od automobila je ostala samo olupina. Vozilom je upravljao vozač (32) iz Gline koji se nakon izbijanja vatre uspio zaustaviti na prometnici i pobjeći iz gorućeg auta.  

- Vidio sam dim na prometnici pa sam išao vidjeti da li nekome treba pomoći. No, prizor je bio zastrašujući. Auto je bio u potpunom plamenu. Od vatre su počele pucati gume i morali smo se svi odmaknuti od vozila koje je moglo svaki čas eksplodirati. Čuo sam da je mladić bio sam u vozilu na kojem je tijekom vožnje odjednom izbio dim. Uspio je stati i izići iz auta kojeg je ubrzo vatra doslovno progutala. Njegov prijatelj mi je kazao da je automobil pred tjedan dana podigao sa servisa kojeg je platio 1200 eura. Osim osobnih stvari u autu mu je ostalo i dosta vrijedne tehničke opreme koja mu je uništena. Tu su bili laptop, tablet, oprema za faks, a od auta je ostala samo hrpa lima - kazao nam je Siniša Spicijanić koji je fotografirao buktinju koja proždire automobil.   

- Tijekom vožnje je iz neutvrđenog razloga na automobilu izbila vatra koja se proširila na cijelo vozilo koje je u potpunosti izgorjelo. U požaru nije nitko ozlijeđen - kazala je Senka Staroveški, policijska službenica za odnose s javnošću PU karlovačke. 

Komentari (122)
  • ma ovo je prva serija meganea, sta pricaju ovi?

    24. 10. 2013,   11:19
  • Za 1500 eura je mogao kupiti drugi auto, a ne popravljati ovo smeće od auta!

    24. 10. 2013,   11:32
  • krive slike... definitivno megane jedinica.... 24ur popravite ili disklejmer... za 1200ojra kupiš megane...

    24. 10. 2013,   11:26