Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

A kud sad? Na autocesti nije radila ni jedna kućica

None Foto: anonimno

Čitateljica 24sata vraćala se u noći 16. rujna u Zagreb. No, na naplatnim postajama u Lučkom nije bio otvoren nijedan izlaz. Morala je pričekati...

Gužva nije bila velika, ali se se vremenom nakupilo automobila. Nijedna naplatna postaja nije radila, a tek je nakon desetak minuta došao radnik. Tada smo konačno mogli platiti cestarinu i otići, rekla nam je čitateljica 24sata koja se na naplatnim postajama u Lučkom, na autocesti Karlovac-Zagreb, našla 16. rujna navečer. Iz Autoceste Rijeka-Zagreb kažu da nije riječ o nemarnosti radnika.
- Rekonstrukciju i nadogradnju elektroinfrakstrukture zbog poboljšanja sigurnosti zaposlenika i korisnika završili smo do početka turističke sezone na svim naplatnim postajama Autoceste Rijeka - Zagreba. Rekonstrukciju i nadogradnju na naplatnoj postaji Lučko ostavili smo nakon završetka turističke sezone da se ne naruši razina usluge. Upravo je zato i izabran datum 16.09.2010. godine u kasnim noćnim satima, kada je najmanji intenzitet prometa na naplatnim postajama. Morali smo prespojiti  glavni razvodni ormara na agregat. Zato su bile ispisane oznake da blagajne ne rade. Blagajnici su bili u kućicama i naplaćivali su cestarinu - rekli su u Autocesti Rijeka-Zagreb.

Komentari (2)
  • kaljmeti

    23. 9. 2010,   15:08
  • azakaj su ljudi onda stajali?.... da ste naplaćivali cestarine, ne bi vozila stajala desetak minuta....

    23. 9. 2010,   15:08