Obavijesti

Promo sadržaj

A1 Hrvatska dobitnik prestižne međunarodne nagrade

A1 Hrvatska dobitnik prestižne međunarodne nagrade
4

Projekt A1 Hrvatske pod nazivom „Advent@A1 2017 - blagdanski duh na radnom mjestu“ dobitnik je brončane nagrade International Business Stevie Awards® (IBA) 2018, u kategoriji najboljih projekata internih komunikacija

Nagrada je uručena na 15. dodjeli IBA, svečano održanoj ovaj vikend u Londonu. A1 Hrvatska jedina je kompanija iz Hrvatske koja je nagrađena u kategoriji „Korporativne komunikacije, odnosi s investitorima i odnosi s javnošću“.

International Stevie Awards®, poznatiji kao Stevies, jedna je od najprestižnijih poslovnih nagrada na globalnoj razini. Ove je godine više od 270 profesionalaca iz cijelog svijeta ocjenjivalo 3 900 nominiranih projekata iz raznih industrija iz čak 74 države diljem svijeta. Nagrade su dodijeljene u 16 različitih kategorija, poput tvrtke i poduzetnika godine, najbolje marketinške kampanje, programa korporativne društvene odgovornosti, novog proizvoda ili  usluge godine. Ovom nagradom, A1 Hrvatska u društvu je mnogih poznatih kompanija poput DHL-a, IBM-a, Cisco-a, Telekom Indonesia, Philip Morrisa i drugih.

Ovo međunarodno priznanje pokazuje da smo u samom vrhu uz svjetski priznate kompanije kad je riječ o internim komunikacijama i brendu poslodavca. Iznimno nam je važno održavati zdravu korporativnu kulturu i osigurati da se zaposlenici A1, uz često zahtjevan posao, druže i zabavljaju. Ova nagrada daje nam vjetar u leđa te nas motivira da se i dalje jednako trudimo da A1 Hrvatska ostane prepoznata kao odlično mjesto za rad.“, izjavila je Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija.

O projektu Advent@A1 2017

Advent@A1 pokrenut je 2016. godine, a nakon što su ga zaposlenici ocijenili najvišim ocjenama u internom istraživanju zadovoljstva internom komunikacijom, postao je tradicija u kojoj adventski duh, prisutan u cijelom gradu, tijekom prosinca seli i u A1 kampus na Žitnjaku. Cijeli kampus te uredski prostori puni su božićnih dekoracija u kojem sudjeluju i zaposlenici, a bira se te nagrađuje najbolje okićeno radno mjesto ili odjel. Terasa kafića preuređena je u božićni trg kao u centru grada, a zaposlenici sastanke mogu voditi pod grijačima uz popularne kobasice i topli čaj. Otvorenje Adventa u A1 Hrvatska uvijek je popraćeno prigodnim poklonima koje su primjerice prošle godine dijelili vilenjaci cirkusanti, a Leadership team skratio je radno vrijeme te zaposlenike počastio i posluživao kuhanim vinom i fritulama na kraju završenog radnog dana. Osim toga, zaposlenici su mogli osvajati nagrade za najružniju božićnu vestu, snimiti personaliziranu digitalnu čestitku za svoje najdraže uz korištenje augmented reality tehnologije ili besplatno zamotati božićne poklone tijekom prosinca uz pomoć profesionalnih dekoratera. 

Također, više od petnaest godina, zaposlenici sudjeluju u humanitarnim aktivnostima tijekom blagdana, a prošle su godine na internoj dobrotvornoj tomboli organiziranoj na božićnom partyju, osvajali nagrade (primjerice tjedan dana korištenja ureda i automobila predsjednika Uprave A1 Hrvatska) te tako skupili više od 20 tisuća kuna, koje su donirane projektima u sklopu A1 online društvene platforme Čini pravu stvar.  

Projekt ne bi bio uspješno proveden bez velikog odaziva zaposlenika. Više od 80 posto zaposlenika aktivno je sudjelovalo u navedenim aktivnostima.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince