Obavijesti

Promo sadržaj

Addiko Bank: nagrada za inovaciju bankarske usluge

Addiko Bank: nagrada za inovaciju bankarske usluge
4

Jedinstvena Addiko Virtualna poslovnica proglašena je najboljom bankarskom inovacijom u cijeloj Europi te je Addiko banci na svečanoj ceremoniji u Pragu uručena nagrada 'Retail Banking Europe Awards 2019 - Best Product Innovation'

'Retail Banking Europe Awards' nagrade dodjeljuju se najistaknutijim i najinovativnim bankarskim institucijama i njima se odaje priznanje za najbolje bankarske prakse u poslovanju s građanstvom u Europi. 

Svoju odluku o odabiru upravo Addiko Virtualne poslovnice međunarodni stručni žiri argumentirao je uspješnim predstavljanjem novog proizvoda/usluge koji je kroz uvođenje jedinstvene usluge/proizvoda i inovativnu utilizaciju tradicionalnih i modernih digitalnih kanala unaprijedio bankarsku praksu i doprinio poslovanju banke diferencirajući je na korisnicima relevantan način.

Addiko banka je u veljači 2019. predstavila Addiko Virtualnu poslovnicu, prvu digitalnu poslovnicu u Hrvatskoj koja klijentima svih banaka omogućava u potpunosti digitalan kreditni proces bez potrebe za odlaskom u poslovnicu, te proces otvorenja tekućeg računa. Cijeli kreditni proces je od početka do kraja, od prijave do odobrenja i digitalnog potpisivanja dokumentacije u potpunosti online. Podnositelj kreditnog zahtjeva, neovisno o tome da li je klijent Addiko banke, tako je po prvi put u povijesti hrvatskog bankarstva dobio mogućnost da iz udobnosti svog doma u samo 15 do 30 minuta i u nekoliko klikova dođe do kredita. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Živimo u iznimno kompetitivnom vremenu gdje jednog lidera stišće puno brzih, digitalnih i inovativnih izazivača. Pobjednik u bankarstvu će biti onaj koji svojim korisnicima ponudi jednostavne, brze i moderne usluge koje izravno odgovaraju njihovim potrebama. Klijenti danas žele više, brže, bolje i očekuju besprijekorno digitalno korisničko iskustvo. Addiko Virtualna poslovnica nudi sve to. Ona je digitalna transformacija na djelu i ponosni smo što smo predstavili bankarstvo budućnosti, dostupno već danas“, izjavio je prilikom preuzimanja nagrade Relja Marković, izvršni direktor Digitalne transformacije Addiko banke. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj