Obavijesti

Promo sadržaj

Addiko Red Friday: Addiko banka vraća prvu ratu kredita

Addiko Red Friday: Addiko banka vraća prvu ratu kredita
1

Addiko banka će u petak, 26. travnja svim klijentima koji taj dan podignu gotovinski kredit u kunama ili u eurima vratiti cijelu prvu ratu

Za sve zahtjeve za nove gotovinske - nenamjenske i Addiko Blic - kredite koji će biti podneseni na dan 26. travnja 2019. godine, te kasnije odobreni, Addiko banka će klijentima u roku od 5 radnih dana od uplate prve rate kredita, tu ratu vratiti tako što će taj isti iznos uplatiti na njihov račun. 

Bankarstvo je u suštini sa strane banke i sa strane klijenta stvar povjerenja, a da smo ga zavrijedili vidljivo je iz stalnog rast klijenata. Dapače, s omogućenim lakšim prebacivanjem računa danas dvostruko više klijenata odabire Addiko banku kao svoju primarnu banku i na to smo jako ponosni. S novom 'Addiko Red Friday' akcijom vraćamo cijelu jednu ratu i to odmah na početku, čime na ukazano povjerenje odgovaramo povjerenjem“, izjavila je Petra Bašić Jantolić, izvršna direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo i mala poduzeća Addiko banke. 

Addiko Blic krediti se odobravaju na iznose od 10.000 do 50.000 kuna i od 1.300 do 7.000 eura uz rok otplate od 3 do 10 godina, bez depozita, jamca i bez učešća, a dostupni su uz kamatnu stopu od 6,95% (EKS 7,73%) za kredite u kunama, te od 6,45% (EKS 7,19%) za kredite u eurima. 

Nenamjenski krediti se odobravaju na iznose od 10.000 do 260.000 kuna i od 1.300 do 35.000 eura uz rok otplate od 3 do 5 godina, bez jamca i bez učešća, a dostupni su uz kamatnu stopu od 5,95% (EKS 6,36%) za kredite u kunama, te od 5,45% (EKS 5,77%) za kredite u eurima.

Kamatne stope su fiksne za cijelo vrijeme otplate.

O 'Addiko Red Friday' saznajte više na www.addiko.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini