Obavijesti

Promo sadržaj

Adrian je poslušao ovaj savjet i izgubio dodatnih 21 kg!

Adrian je poslušao ovaj savjet i izgubio dodatnih 21 kg!
1

Geodetski tehničar Adrian (39) izgubio je 21 kg prekomjerne težine i nadahnuo mnoge koji još nisu uspjeli pronaći odgovarajuću metodu za rješavanje viška kilograma

Pročitajte Adrianov intervju i saznajte kako možete smršaviti u nekoliko dana, bez dodatnih fizičkih aktivnosti ili posta!

Kakva su bila vaša prijašnja iskustva s mršavljenjem?

– Pretvarao sam se da mi višak kilograma ne smeta. Nisam činio ništa kako bih smršavio jer sam postao pomalo letargičan. Ne vjerujem u čarobne tablete za mršavljenje.
        
Što vas je ovaj put motiviralo da smršavite?

- Shvatio sam da mi je potrebna životna promjena. Osjećao sam se i izgledao loše i morao sam priznati da je razlog tome višak kilograma. Shvatio sam da to neće završiti dobro jer sam sve više upadao u depresiju i obuzimao me osjećaj bespomoćnosti zbog prekomjerne težine.

Kako ste saznali za štokholmsku dijetu?

– Na Internetu sam još davno vidio pozitivne primjere ljudi na štokholmskoj dijeti. Moram reći kako su na mene dojam ostavile pozitivne povratne informacije, kao i živopisne slike prije i poslije, te sam odlučio i sam isprobati dijetu. Cijena prijave nije bila previsoka pa sam odlučio barem pokušati. Sada vidim da mi se ta odluka višestruko isplatila. 

Je li bilo teško slijediti pravila dijete?

- Kao prvo, bilo mi je uistinu drago vidjeti da plan prehrane ne uključuje egzotične sastojke. Sve potrebno mogao sam kupiti u obližnjoj trgovini. Kao drugo, to nije dijeta koja vas primorava da jedete samo povrće i salate. Sadrži recepte za uistinu ukusna jela i nakon svakog obroka imate osjećaj sitosti. Tijekom prvog tjedna mršavio sam gotovo svakodnevno, a krajem tjedna počeo sam osjećati kako mi je odjeća prevelika. Izgubio sam ukupno 21 kilogram prekomjerne težine. Mnogi su uočili pozitivne promjene na meni i morao sam s njima podijeliti svoju tajnu. Nadahnuo sam mnoge ljude koji imaju prekomjernu težinu.

Biste li drugima preporučili štokholmsku dijetu? 

- Ako se želite vratiti u formu i prestati brinuti zbog prekomjerne težine, morate ju isprobati! Započnite tako da riješite test na web-stranici štokholmske dijete i rezultate ćete vidjeti već za nekoliko dana!

Na StockholmDiet.com izradite plan mršavljenja skrojen posebno za vas i riješite se viška tjelesne težine u samo tjedan dana, na način da i dalje jedete fino i zdravo! Samo danas, svaki posjetitelj internetske stranice primit će besplatno rezultate testa i konzultacije sa stručnjakom za mršavljenje!

Kliknite ovdje – StockholmDiet.com – i izradite svoj individualni plan mršavljenja!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini