Obavijesti

Promo sadržaj

Ako se bojite da ćete ostati bez stana, morate pročitati ovo

Ako se bojite da ćete ostati bez stana, morate pročitati ovo
2

Gospođa Jasmina i njezin suprug već nekoliko godina stanuju u istom unajmljenom stanu. Sve do prije nekoliko mjeseci vodili su normalan život, kao i svaki drugi prosječni par u Hrvatskoj

Međutim, Jasminin suprug je nakon 13 godina rada u jednoj tvrtki dobio otkaz kao tehnološki višak.

S vremenom više nisu bili u mogućnosti preživljavati svaki mjesec i podmirivati svoje obveze na vrijeme. Izgubili su mogućnost normalnih, redovitih plaćanja bilo čega, pa tako i stanarine.

Jasminin suprug je aktivno tražio novi posao, ali dok su oni čekali rezultate, njihov najmodavac nije bio spreman čekati na svoj novac za stanarinu. Odjednom su se našli u začaranom krugu iz kojeg nisu vidjeli izlaz, a stanodavac je prijetio izbacivanjem iz stana.

Gospođa Jasmina je u razgovoru s kolegicom s posla saznala za gotovinske kredite Ferratum banke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gotovinski krediti Ferratum banke za spas u posljednji čas

Brzi gotovinski krediti Ferratum banke idealno su rješenje u situacijama kada vam je hitno potreban novac. Osim što je brz i povoljan, zajam koji vam nudi Ferratum banka je i lako dostupan.

Do novca možete doći iz udobnosti vlastitog doma. Sve što trebate je posjetiti internetsku stranicu Ferratum banke i ispuniti online obrazac. Nakon što odaberete željeni iznos i rok vraćanja gotovinskog kredita, trebate unijeti svoje osobne podatke - ime, prezime, IBAN i e-mail adresu. Uz to je potrebno priložiti fotografiju osobne iskaznice i selfie s osobnom iskaznicom.

Nakon slanja online prijave, slijedi provjera vaših podataka. Ako tijekom procesa prijave budete imali nekakav problem ili dodatna pitanja, možete se obratiti korisničkoj podršci Ferratum banke koja vam je cijelo vrijeme na raspolaganju.

Nakon provjere vaših podataka, na mail će vam stići Ugovor o kreditu kojeg trebate potpisati i zajedno s potvrdom o Jamstvu poslati natrag Ferratum banci. Novac poslije toga može već istog dana biti na vašem računu!

Posebna ponuda za nove, ali i postojeće korisnike

Novi korisnici koji se odluče zatražiti gotovinski kredit mogu iskoristiti pogodnost od 0 kn bankovnih troškova za kredite do 4000 kn, uz rok otplate do 30 dana.

Postojeće korisnike također očekuje odlična pogodnost - oni ostvaruju popust od 30% na sve kredite s rokom otplate do 30 dana.

Bilo da se nalazite u situaciji da ovaj mjesec nemate dovoljno novca za plaćanje stanarine i režija ili vam je novac potreban iz bilo kojeg drugog razloga, s povjerenjem se obratite Ferratum banci i zatražite gotovinski kredit jer novac već isti dan može biti na vašem računu, a da pri tom ne morati ni dolaziti u banku!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive