Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ako vi ne možete, pustite da hrabriji preuzmu odgovornost'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Josip Bilaver (HDZ) putem svog Facebooka poručio je da pojedinci koji nisu u stanju preuzeti odgovornost trebaju biti iskreni prema sebi te dopustiti hrabrijima od njih da rade

Predsjednik mladeži HDZ-a Josip Bilaver putem svog Facebooka poručio je da pojedinci koji nisu u stanju preuzeti odgovornost trebaju biti iskreni prema sebi te dopustiti hrabrijima od njih da rade. Uz svoj status stavio je fotografiju zagrebačkih mostova, aludirajući time na svoje koalicijske partnere - Most.

"Odgovornost definiramo kao savjesno, ispravno obavljanje. Posebnu odgovornost ima onaj tko vodi državu jer o njegovim, njihovim odlukama ovise i sudbine pojedinaca, poduzeća, ali i vjerodostojnost institucija s kojim se upravlja. Ponekad odgovornost podrazumijeva i donošenje teških odluka koje se ne trebaju svima svidjeti, koje mogu značiti i pad rejtinga ali narod upravo zbog toga bira svoje predstavnike koji moraju imati mudrosti ali i hrabrosti donositi odluke. Nemogućnost donošenja odluka dovodi do blokade, nefunkcioniranja, stagniranja pa i pada sustava. Ako pojedinac ili pojedinci nisu u stanju preuzeti odgovornost onda bi barem trebali biti iskreni prema sebi i drugima te dopustiti onima koji su hrabriji, koji znaju i mogu da rade - to znači ODGOVORNOST", napisao je Bilaver.

 

 

[ODGOVORNOST] Odgovornost definiramo kao savjesno, ispravno obavljanje. Posebnu odgovornost ima onaj tko vodi državu jer...

Posted by Josip Bilaver on Thursday, March 3, 2016
Komentari (131)
  • Bilaver je mlada i obrazovana osoba koja dolazi iz ratno stradale Skabrnje. ima usadjenje obiteljske i vjerske vrijednosti kakvie vecina ode kojih komentira nema. ali bas zato je on u saboru i odlucuje o bitnim stvarima u drzavi dok vi svoje frustracije i depresije mozete iskazivati samo preko komentara na portalima. Suzbijte svoje frustracije,dignite ruke sa tipkovnica i ucinite i vi nesto za ovu zemlju. Manje tipkati a vise raditi!!

    3. 3. 2016,   22:23
  • "Odgovornost definiramo kao savjesno, ispravno obavljanje. Posebnu odgovornost ima onaj tko vodi državu jer o njegovim, njihovim odlukama ovise i sudbine pojedinaca, poduzeća, ali i vjerodostojnost institucija s kojim se upravlja"................napisao je Joža. I ima pravo. S obzirom da znamo kakvi su rezultati te odgovornosti na HDZ naćin u zadnjih 20tak godina,, zašto onda HDZ još postoji???? Isto pitanje, po istim kriterijima se more postaviti i za SDP,, ali gorenavedene rećenice je napisao HDZ-ovac, pa se pitanje ovaj put odnosi na njih.

    3. 3. 2016,   16:06
  • Dosta je HDZ - a !!!!!!!!

    3. 3. 2016,   15:30