Obavijesti

Promo sadržaj

Aktiviraj e-račun i osvoji vrijedne nagrade!

Aktiviraj e-račun i osvoji vrijedne nagrade!
2

Treba vam novi mobitel, laptop ili pametni sat? Možete ih osvojiti ako ste klijent UNIQA osiguranja (ili se spremate postati) i aktivirate e-račun na Moja UNIQA portalu za klijente

Znate ono kad nešto tražite i nikako to ne možete naći. Recimo, policu osiguranja koju ste jednom ugovorili, ne sjećate se kada. Naravno da ne znate ni kad ističe, a kamoli kada trebate platiti godišnju premiju. Sjećate se, u magli, plavog fascikla koji ste došavši doma negdje zametnuli i odonda, uzaludno ga tražeći, pomislili kako bi bilo dobro arhivirati sve važne dokumente. Mukama s „papirnatim“ policama osiguranja došao je kraj jer UNIQA ima portal za klijente, a tko se još nije registrirao, sad ima priliku jer vrijedne nagrade čekaju najsretnije! Eto kako do nagrada, u tri koraka:

1. Korak: registracija na portalu Moja UNIQA

Da biste se registrirali na portalu Moja UNIQA, trebate imati policu osiguranja u UNIQA osiguranju, bilo koju (auto, zdravstveno, životno, imovinsko…) ili više njih. Registracijom na portalu Moja UNIQA ugovaratelj osiguranja dobiva svoj korisnički račun koji mu omogućuje pregled polica osiguranja, ažuriranje osobnih podataka, pregled prijavljenih šteta, pregled računa, primanje uplatnica e-mailom te plaćanje računa. Računu ugovaratelj može pristupiti s bilo kojeg uređaja s pristupom internetu.  Umjesto potrage za „papirnatim“ policama osiguranja, trajanju i isteku police, datumima dospijeća i plaćenim premijama, klijenti u svega nekoliko klikova mogu saznati sve informacije: pregledati police, provjeriti status šteta, pregledati račune i platiti police, a sad i osvojiti vrijedne nagrade!

2. Korak: Aktivacija e-računa 

Za sudjelovanje u nagradnoj igri treba aktivirati e-račun na Moja UNIQA portalu. Nakon registracije, dovoljno je odabrati rubriku „Moji podaci“ i odabrati slanje računa e-mailom. E-mail račun možete aktivirati sve do kraja lipnja za ulazak u prvo kolo, odnosno do kraja kolovoza za ulazak u drugo kolo nagradne igre. 

3. Korak: uživajte u prednostima e-računa i iščekivanju izvlačenja

Unosom e-mail adrese automatski ste u igri i možete osvojiti vrijedne nagrade na prvom izvlačenju 4. srpnja,  a ako i ne osvojite nagradu ostajete u bubnju do drugog izvlačenja nagrada, 5. rujna 2018. godine.  Mobiteli, prijenosna računala, pametni satovi i UNIQA pokloni čekaju na vas! Osim što imate šansu osvojiti nagradu, odaberite e-mail račun jer stiže brže, štedi vrijeme i novac, a o stablima da ne pričamo! Zaboravite na papirnate police osiguranja i sudjelujte u UNIQA nagradnoj igri! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
PROMO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve