Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Al Qa'ida: Krvarit ćete za svaki potrošeni ratni dolar

None Foto: 24sata

Drugi čovjek Al Qa'ide Ayman al-Zawahri pozvao je muslimane da napadne izraelske i zapadne ciljeve kako bi se osvetile akcije u pojasu Gaze

Zamjenik vođe Al Qa'ide Ayman al-Zawahri u novoj audio poruci objavljenoj na internetu u ponedjeljak je pozvao na napade na izraelske i zapadne ciljeve kako bi se osvetile izraelske akcije u pojasu Gaze.
- O, muslimani. Danas je vaš dan. Napadnite interese Židova i Amerikanaca i svih onih koji su sudjelovali u agresiji na muslimane, kazao je Zawahri u poruci i dodao kako će krvariti za svaki dolar utrošen za ubijanje muslimana.
- Neka znaju da ne mogu vrijeđati našeg proroka i podupirati Izrael te očekivati da će mirno živjeti u svojim zemljama - naglasio je Zawahri. Također je trojicu arapskih lidera, egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka, jordanskog kralja Abdulaha II. i saudijskog vladara Abdulaha al Sauda, optužio za suradnju sa Sjedinjenim Državama.

Komentari (9)
  • ovome nema kraja...ovdje bi se trebao razmotrit opcija da se baci mala atomska bomba tako među te luđake i kraj priče..jer,ovo neće nikada se završit..iako atomska bomba,možda će riješit koji problem,ubiti kojeg teroristu poput ovoga zamijenika ili možda bin ladena,ali i to nije riješenje..dovoljno se ubija.....ja da sam na bushovom mijestu,veliku ofanzivu,odjednom,sve šta ima,da ih pregazi,one tamo stijene i sva moguća skloništa bin ladena i ekipe,sve sravnit sa zemljom..jer,iz mog stajališta,taj,teroristički problem je skoro pa nerješiv....

    24. 3. 2008,   14:18
  • Kakvi su to bolesnici!

    24. 3. 2008,   15:57
  • Jeli ovo opet neka Muhamedova karikatura na slici? LOL !

    24. 3. 2008,   13:26