Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Albanac koji je na utakmici pustio dron još neće u Srbiju

None Foto: Facebook

Naime, Morina se žalio na to rješenje pa će konačnu odluku o izručenju donijet Vrhovni sud u Zagrebu, kojemu je dubrovački sud poslao svu potrebnu dokumentaciju

Iako je dubrovački županijski sud još prošlog tjedna donio rješenje o izručenju Srbiji Ismaila Morine, osumnjičenog da je prije tri godine, upravljajući dronom prekinuo nogometnu utakmicu reprezentacija Srbije i Albanije u Beogradu, on neće još krenuti za Srbiju. Naime, Morina se žalio na to rješenje pa će konačnu odluku o izručenju donijet Vrhovni sud u Zagrebu, kojemu je dubrovački sud poslao svu potrebnu dokumentaciju. Podsjetimo, Morina je upravljao dronom koji je nosio nacionalistička obilježja s kartom tzv. Velike Albanije. Nakon incidenta na stadionu je izbilo nasilje navijača. Morina je uhićen u lipnju u Hrvatskoj temeljem tjeralice koju je raspisala Srbija. Albanske vlasti protive se izručenju.      

Komentari (119)
  • Tako je. Isporučite ga Srbiji i četničkom vojvodi Vučiću. Hoće li Srbija isporučite svoje četnike i koljače Zagrebu na suđenje. Neka je na sramotu pravosuđu, našoj vladi i Kolindi.

    30. 7. 2017,   18:33
  • Mislio sam da je to Željko Bebek.

    30. 7. 2017,   18:14
  • Ne damo Morinu

    30. 7. 2017,   18:16