Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Albanac u SAD-u na crno otvorio ordinaciju u podrumu

None Foto: CLINTON TOWNSHIP POLICE DEPARTMENT 4

Trenutno se nalazi u istražnom pritvoru, a ukoliko ga osude može dobiti do četiri godine zatvora. Đokaj je opremu kupio putem eBaya od kineskog proizvođača

Albanac iz Crne gore Leka Đokaj (55) u američkoj saveznoj državi Michigan ilegalno je držao stomatološku ordinaciju u svojem podrumu. Kako navode američki mediji, Đokaju je viza istekla još 2015. godine, a ordinaciju je otvorio prije godinu dana ali ni u jednom trenutku nije imao dozvolu za rad. Opremu za rad, kao što je stolica, rentgen i zubne kalupe, nabavio je putem eBaya od jednog kineskog proizvođača. Kako su rekli iz policije, Đokaj je obavljao manje zahvate kao što je plombiranje i čišćenje, ali ne i ozbiljne operacije. 

Foto: CLINTON TOWNSHIP POLICE DEPARTMENT

- Higijena u ordinaciji je bila jako loša, a pronašli smo i prljave, krvave noževe - rekao je detektiv Jay Anderson. Đokajev odvjetnik tvrdi kako je njegov klijent doktor stomatologije te da je u Albanije preko 30 godina radio kao zubar. Njegova supruga također je ilegalno u SAD-u. Pomagala mu je u ordinaciji ali policija nju nije privela. 

Foto: CLINTON TOWNSHIP POLICE DEPARTMENT

- Nije fer opisati nekoga kao osobu koja se bavi stomatologijom u podrumu- izjavio je njegov odvjetnik. Đokaj se trenutno nalazi u istražnom pritvoru, a ukoliko ga osude može dobiti do četiri godine zatvorske kazne. 

Komentari (23)
  • Jel tko silio nekoga da popravlja zube kod njega?. Čovjek je očito bio 10x jeftiniji od konkurencije, zato je nekome i smetao.

    3. 3. 2019,   21:59
  • A ko drugi!!!

    3. 3. 2019,   20:03
  • Kakve manje zahvate, kad ima zubne kalupe, a vide se i otisci iz kalupa...

    3. 3. 2019,   19:57