Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Albanski gangster baš uživa u zatvoru: 'Fale mi samo kur**'

None Foto: Instagram 3

S prokrijumčarenog telefona otvorio je profil na Instagramu pa objavljuje fotografije iz svoje ćelije u britanskom zatvoru. Uz jednu fotografiju napisao je kako ima 'sve uvjete'

Tristen Asllani (29), član albanske bande, služi 42 godine kazne u britanskom zatvoru zbog droge i oružja. No, kako se sam hvali, to mu i nije neki problem. S prokrijumčarenog telefona otvorio je profil na Instagramu pa objavljuje fotografije iz svoje ćelije. Uz jednu fotografiju napisao je kako ima 'sve uvjete' i da mu jedino nedostaju prostitutke

myshqipez_nqeli_25_1_2018_11_10_7_222.jpg | Autor: schreenshot 433 Instagram Foto: schreenshot 433 Instagram

- Čak i u zatvoru imamo sve uvjete, nedostaju nam samo kur** - objavio je na društvenoj mreži. 

Asllani je iza rešetaka završio nakon policijske potjere tijekom koje se zabio u trgovinu. U autu je tada imao 21 kilogram kokaina i poluautomatsko oružje. Vlasnica lokala u koji se zabio, Renaz Ameen, kaže da Asllani očito ima 'toliko vremena u zatvoru da ga nije briga ni za koga drugoga'. 

- Nije ga briga, izgleda zbilja sretno u zatvoru - rekla je Ameen i dodala da bi ga trebali prebaciti u albanski zatvor jer mu tamo možda ne bi bilo tako lijepo. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Glasnogovornik zatvorskog sustava kaže da je takvo ponašanje neprihvatljivo i dodao da su uklonili sadržaj s društvenih mreža, piše Evening Standard.

- Stroge kazne čekaju one koji prekrše zatvorska pravila. Uključujući i dodatno vrijeme iza rešetaka - rekao je glasnogovornik i dodao kako aktivno pokušavaju spriječiti zlouporabu mobitela u zatvoru te ulažu čak dva milijuna funti u blokiranje signala u zatvoru. 

Komentari (19)
  • mislio sam da su izostavljena slova, ci....

    30. 1. 2018,   21:34
  • Nebitno sad s njima , ali jos sam vidio par clanaka na stranim portalima gdje zatvorenici stavljaju slike na instagram , i onda neka mi netko kaze da svijet nije prolupao . Sve te drustvene mreze rade od ljudi budale , i to za sve malo popularnosti i koji lajk , isto ko i tucnjave srednjoskolaca koje se stavlju na net.

    30. 1. 2018,   21:40
  • Neka čovik uživa u ovim trenucima kada nema sodomije

    30. 1. 2018,   21:35