Obavijesti

Promo sadržaj

Alberto Terzi novi direktor lanca opskrbe u HEINEKENU

Alberto Terzi novi direktor lanca opskrbe u HEINEKENU
2

Alberto Terzi imenovan je direktorom Sektora lanaca opskrbe HEINEKENA Hrvatska. Na ovoj poziciji zamijenit će Valentinu Belavić koja je promaknuta u globalnu menadžericu za proizvodnju piva i cidera kompanije HEINEKEN

Alberto Terzi će nastaviti graditi odličnu kulturu Sektora lanca opskrbe uz poseban naglasak na sigurnost, kvalitetu i optimizaciju E2E (end to end) procesa te unapređenje razine usluge kupcima.

Alberto se pridružio HEINEKENU 2008. godine kao stručnjak za logistiku u korporativnom uredu distribucije i logistike u Zoetewoudeu gdje je doprinosio razvoju HEINEKENOVIH logističkih standarda i stručnih kompetencija te davao podršku operativnim kompanijama u rješavanju logističkih pitanja.

U 2010. se preselio u Nigeriju gdje je radio kao menadžer logistike i nabave u novo kupljenim pivovarama Sona Grupe, ali i sudjelovao u njihovoj integraciji. Dvije godine kasnije unaprijeđen je u menadžera logistike i nabave u kompaniji Bralima u Demokratskoj Republici Kongo, gdje je bio zadužen za šest pivovara.

Nakon godina provedenih u Africi, 2016. godine postaje direktor Sektora lanca opskrbe u kompaniji Commonwealth Breweries (CBL) unutar HEINEKENA Bahami. Alberto je tada vodio rekonstrukciju pivovare koju je 2016. pogodio razoran uragan, ali i podigao razinu profesionalnosti u odjelima logistike i servisiranja kupaca smanjenjem broja nesreća i povećanjem razine usluge.
Prije dolaska u HEINEKEN, Alberto je radio na nekoliko operativnih pozicija u humanitarnom sektoru uključujući UN i Crveni križ u Africi i Aziji.

Alberto Terzi odgovarat će Odinu Goedhartu, predsjedniku Uprave HEINEKENA Hrvatska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.